Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Republika Srpska [Sammelthread]

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
Es gibt echt so schöne Ecken in (RS) BiH und dann postet man fast nur Kirchen,reine Provokation.
Laßt doch mal die Religion außen vor he...zeigt die schönen Landschaften usw.

Doboj

dob7.jpg

dob9.jpg

dob10.jpg

dob12.jpg

dob13.jpg

wo war'n das rumgeheult? :roll:
Vergesst nicht, die RS ist in BIH und da bleibt sie auch.

Da covek ne poveruje, Znaci voli te R.Srpske? A ovamo prezirete RS, i zeli te dase ukine.
RS je vama trn u oku, welche BIH? Srbi i velikim deo Hrvati ne osecaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju Drzavu. Oni koji naseljavaju i osecaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju Drzavu zive na oko 30% teritorije.A to su Bosnjaci ima onih koje se iznjasavaju kao Bosanci, i mislim da su oni lojalni Bos.Hercegovini. Srbi naseljavaju 53% tkz Bih, RS 49% onda Srbi su vecina u Drvaru, Glamocu, Grahovu, cak mozda i u Bos.Petrovcu. I onda Hrvati zive uglavnom u Hercegovini, ima ih u enklava oko Bugojanske-Zenicke regije, i gore u Posavini.

wieso habt ihr spinner zwei theards über die sumska?
doppelt träumen ist wohl besser was?
jadni majmuni, bolje da ste ostali u sumskoj nego da ovdje serete.:birdman:

Da covek ne poveruje, Znaci voli te R.Srpske? A ovamo prezirete RS, i zeli te dase ukine.
RS je vama trn u oku, welche BIH? Srbi i velikim deo Hrvati ne osecaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju Drzavu. Oni koji naseljavaju i osecaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju Drzavu zive na oko 30% teritorije.A to su Bosnjaci ima onih koje se iznjasavaju kao Bosanci, i mislim da su oni lojalni Bos.Hercegovini. Srbi naseljavaju 53% tkz Bih, RS 49% onda Srbi su vecina u Drvaru, Glamocu, Grahovu, cak mozda i u Bos.Petrovcu. I onda Hrvati zive uglavnom u Hercegovini, ima ih u enklava oko Bugojanske-Zenicke regije, i gore u Posavini.

Jebiga dobrnjak sad ga preterujes... Ja se ne osijecam kao srbin, nego kao bosanac, pravoslavne vijere i kao etnicki srbin.
Meni su bosanci daleko blizi i simpaticniji nego srbi. Kao ljudi, nase provale, nase zebancije, nasa opustenost.... itd. itd. to srbi i crnogorci mogu samo da sanjaju o takvim osobinama kao sto ih mi imamo... :)
pogotovu crnogorci, zaguljeni kao sto i jesu.... *g*

E sad sto mi nemozemo sa nasim muslimanima to je nesto drugo... :-)

Zurück
Oben