corvus Gesperrt 13 Juni 2009 #491 Ludjak schrieb: Nema tu pitanja - zelenog !!!!! Zum Vergrößern anklicken.... :toothy10: ma de... mi smo ljubazni prema komsijama - treba ih pocastiti kad su u nasem
Ludjak schrieb: Nema tu pitanja - zelenog !!!!! Zum Vergrößern anklicken.... :toothy10: ma de... mi smo ljubazni prema komsijama - treba ih pocastiti kad su u nasem
Ludjak Labertasche Teammitglied 13 Juni 2009 #493 corvus schrieb: :toothy10: ma de... mi smo ljubazni prema komsijama - treba ih pocastiti kad su u nasem Zum Vergrößern anklicken.... Naravno ! Ljudi smo - nismo . . . malo zelenog grozdja, malo turske kahve, malo rahatlokuma itd nema da nema samo moze da nestane !
corvus schrieb: :toothy10: ma de... mi smo ljubazni prema komsijama - treba ih pocastiti kad su u nasem Zum Vergrößern anklicken.... Naravno ! Ljudi smo - nismo . . . malo zelenog grozdja, malo turske kahve, malo rahatlokuma itd nema da nema samo moze da nestane !
Ludjak Labertasche Teammitglied 13 Juni 2009 #498 Nema sta, Bosna i Hercegowina ima bas lijepe gradove !