Evo ja cu ti odgovoriti umesto TESLE.
Zato sto je Kosovo i Metohija priznata u granicama Srbije kao pokrajina. Zato sto je Kosovo i Metohija vekovna kolevka srpstva. Na Kosovu i Metohiji se pisala srpska istorija. Da su Turci postovali srpsku nacionalnu i versku pripadnost, i da nisu gradili Dzamije na mestu gde su bile Crkve Manastiri. I da nije bilo etnicko ciscenje, i nasilnog poturcavanja od strane Turaka. I da nije bilo velike seoba Srba pogotovo one seobe iz 1690god. Da se sve to nije desilo.Danas bi Srbi cinili 90% stanovnistva na podrucije Kosovo i Metohije.
A sto se tice RS. Vi dobro znate da Bosna i Hercegovina nema svoj indetitet. Do pre dolaska Turaka, nije bilo muslimana na nasim prostorima. Danasnje podrucije naseljavali su uglavnom Srbi i Hrvati. Onda turci okupiravsi ove nase prostore, poceli su da od Crkve pretvaraju Dzamije, onda decu od 7 do 13 godina su odvodili u Janicare, Od njih su stvarali pravili neku osmansku Vojsku, deca su bila i suvise mala da bi znala svoje poreklo. Turci su i nasilno poturcavali ljude, radili su sta su hteli ubijali, silovali izivljavali itd itd.. A ima ih koji su dobrovoljno primili Islam da bi dobro ziveli, kao i da nebi placali velik porez, na turskom harac. I tako je kroz vekove stvorena jedna etnicka zajednica.To ste upravo vi danasnji Bosnjaci.
Za razliku od Albanaca, Srbi su konstutivni narod u RS-BIH, a Albanci nikad nisu bili konstutivni narod na Kosovo i Metohiji. Tacno je da im je dao tito autonomiju, i da im je kasnije ukinuta. Zbog zahteva siptarskih separatista i terorista koji su vrsili pritisak nad Srbima da Srbi napustaju Kosovo i Metohiju pocetkom 1980god, bilo je i ranije pritiska nad Srbima, al ne bas kao 80tih godina.. Kad su poceli da nam unistavaju groblja, spalili su konak Pecke Patrijasije 1983godine, silovali su Casnu Sestru-Monahinju od 80godina. Ja sam inace sa Kosova, iz moje selo je silovana devojcica Srpkinja od 9godina. silovanje se desilo 1983 godine.. mogu ti jos hiljadu primera navesti, ako hoces dokaza, dacu ti i dokaz, uverices se kakvi su Albanci. Albanci su poznati da ako su uvecini deset njih ce pretuci jednog, a kad su u manjini cute kao pick.ce.
Gde sam stao kao sto rekoh Srbi su konstutivni narod.. znas li sta znaci konstutivnost? To znaci da je ta zemlja koji Srbi naseljavaju u Bosni i Hercegovini srpska, kao i Bosnjaci koji naseljavaju u BIH bosnjacka isto vazi i za Hrvate jer su i oni konstutivni narod.
Vi danasnji Bosnjaci -muslimani vi niste naslednici cele Bosne i Hercegovine, kao sto rekoh BIH nema svoj indetitet.I svako ima pravo kao konstutivni narod da odlucuje o svojoj teritoriju koji naseljavaju 3 nacije.
Vi Bosnjaci nikad niste bili vecina u BIH sve do 1971. Pretekli ste nas upravo bas te 1971god .Tito vas je priznao 70tih godina kao muslimanski narod. i sve do 1993 kad postadoste od jednom Bosnjaci.