Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

RS für kroatische Entität

ima nas brete i vise nego 1.8 mio ima nas malo preko 4,5 mio nas bosanaca i hercegovoaca

објасни ти то онима којима је то једини познати начин да развеселе децу. Иако се декларишу као католици, већина Хрвата не познаје другачији осим растрошног Божића, утакмице ко ће шта коме купити и што ће се јести. Стварно решење је у промени схватања вредности унутар друштва.

Mačak;2172059 schrieb:
Sta ti pricas ni Krvatska nema toliko Krvata....jos ce ispasti da Hrvatska ima manje stanovnika nego BIH...ma jasta mozes mislit...malo morgen :)

ma ima van BIH...

sta seres ti sada ja brojim in strance OHR, Sfor itd

објасни ти то онима којима је то једини познати начин да развеселе децу. Иако се декларишу као католици, већина Хрвата не познаје другачији осим растрошног Божића, утакмице ко ће шта коме купити и што ће се јести. Стварно решење је у промени схватања вредности унутар друштва.

izvini jarane nisam nikad ucijo cirilicu de prevedi ako ti nije tesko

sta mi ti seres stalno, lijepo sam gesagt. ima nas vise nego 1,8 mio.
ti meni nista kannst nicht objasnisti......

ti jedino können mene popusiti.

jebem ti usta ta skrbava...

idi u wikipedia.... natipuj bih .... i vidices da nas ima vise nego 1-8 mio....
ne seri bre.... inace moram da te ... razumes bre....

ahahahaah boze wikipedija..jao koji izvor....joj popiskit cu se...joj ti to ozbiljno...decko kreni opet od prvog razreda pa nadalje...pa cemo opet pricati za jedno 10-20 godina...

Ti nemas pojma koliko zivorodjenih i koliko umrlih ima...po kantonima...po godini...po opcini...mada ti ja to sve napamet mogu nabrajati...

I sad dosta...necu se vise raspravljati....ajd pici u svoju "Hundehütte"

mačak;2172063 schrieb:
ahahahaah boze wikipedija..jao koji izvor....joj popiskit cu se...joj ti to ozbiljno...decko kreni opet od prvog razreda pa nadalje...pa cemo opet pricati za jedno 10-20 godina...

Ti nemas pojma koliko zivorodjenih i koliko umrlih ima...po kantonima...po godini...po opcini...mada ti ja to sve napamet mogu nabrajati...

I sad dosta...necu se vise raspravljati....ajd pici u svoju "hundehütte"

Кај серес ти си глупан стари примитивни педерски кузис? Својим уписом дајес свједоцанство своје личне културе. Врло те залим, јаднице.

Zurück
Oben