Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

RS für kroatische Entität

Mačak;2172044 schrieb:
Wie oft noch. Informiere dich. Es gibt keine 500000 Kroaten in BIH....Es sind wenn überhaupt, dann bewegt sich die Zahl zwischen 400000-450000

Und ich rede von tatsächlich vorhandenen Leuten.

Genauso wie es keine 2 Mio. Bosniaken in BIH gibt. Ihre Zahl bewegt sich bei 1,8 Mio. Und Serben gibt es auch keine 1,4 Mio. wie angegeben...sondern ihre Zahl bewegt sich zwischen, 1,1 und 1,2 Mio.

Ihr Opfer...solltet ihr noch einmal vor Unwissenheit strahlen, dann schepperts gewaltig. Ich will mir Dummheiten nicht anhören müssen.

Note 5-, setzen Bürschchen....

hahahahah ima vise bosanski hrvata nego crno goraca u crnoj gori :D
also das nen ich mal opfaaaah

nix gegen usere komsos aus Montenegro die spielen ne super quali vielleicht liegts ja auch nur am Trainer (Zico :D)

мацак моја јебана јеранкица из хрватске ....
да ти ја несто велим: бирдман:

има нас висе него 1-8 мио у бих ..... ти серес превисе .... не сери бре

Slusaj....znam da si jedna jadna mala dzukelica koja trazi kosti po ulici...zapravo si jedna ulicarka koja se prodaje

Eh da ti ja kazem. To sto ti i tvoji "drugari" velite da vas ima 2,0 Mio....pa to ti mogu vrlo jednostavno objasniti. Kao prvo ti nemas veze sa BIH jer ne znas nista o njoj. Kao drugo tko si ti da ti meni objasnjavas kako sta sve ide i gdje. Ljudi moji vi niste u stanju da udjete samnom u bilo koji sukob jer sam ja obrazovan i bavim se sa takvim stvarima sto se tice jebene demografije. Znam stanje i to ti je to. Znam ti svasta sto se tice "Krvatske", "Cudne tvorevine BIH", Krvije itd. Jedino s Slovenijom nisam tako upoznat ali tu jos cackam. I sada usuti da mi ne padne IQ.

A ja ne znam sta ti hoces od mene. Zapravo ti i ne postojis. Ja pricam s duhovima...

hahahahah ima vise bosanski hrvata nego crno goraca u crnoj gori :D
also das nen ich mal opfaaaah

nix gegen usere komsos aus Montenegro die spielen ne super quali vielleicht liegts ja auch nur am Trainer (Zico :D)

Ko bre prica o crnoj rupi :D ? Ja ne....

Ja ih samo postavljam na svoje mjesto. Gdje pripadaju ove neznalice kao Difikiano? Pa jednostavno pripadaju septickoj jami zvanoj "I´m stupid"

A sto se tice Crne gore...bas obozavam njihovu formu...nadam se da ce je zadrzati...

habe irgendwo gelesen das in BiH eine Nation schon tausende von Jahren dort lebt, hier fand man ein vereisten Ur BiHler

sumski_homo-floresiensis.jpg

Mačak;2172050 schrieb:
Slusaj....znam da si jedna jadna mala dzukelica koja trazi kosti po ulici...zapravo si jedna ulicarka koja se prodaje

Eh da ti ja kazem. To sto ti i tvoji "drugari" velite da vas ima 2,0 Mio....pa to ti mogu vrlo jednostavno objasniti. Kao prvo ti nemas veze sa BIH jer ne znas nista o njoj. Kao drugo tko si ti da ti meni objasnjavas kako sta sve ide i gdje. Ljudi moji vi niste u stanju da udjete samnom u bilo koji sukob jer sam ja obrazovan i bavim se sa takvim stvarima sto se tice jebene demografije. Znam stanje i to ti je to. Znam ti svasta sto se tice "Krvatske", "Cudne tvorevine BIH", Krvije itd. Jedino s Slovenijom nisam tako upoznat ali tu jos cackam. I sada usuti da mi ne padne IQ.

A ja ne znam sta ti hoces od mene. Zapravo ti i ne postojis. Ja pricam s duhovima...

sta mi ti seres stalno, lijepo sam gesagt. ima nas vise nego 1,8 mio.
ti meni nista kannst nicht objasnisti......

ti jedino können mene popusiti.

jebem ti usta ta skrbava...

idi u wikipedia.... natipuj bih .... i vidices da nas ima vise nego 1-8 mio....
ne seri bre.... inace moram da te ... razumes bre....

sta mi ti seres stalno, lijepo sam gesagt. ima nas vise nego 1,8 mio.
ti meni nista kannst nicht objasnisti......

ti jedino können mene popusiti.

jebem ti usta ta skrbava...

idi u wikipedia.... natipuj bih .... i vidices da nas ima vise nego 1-8 mio....
ne seri bre.... inace moram da te ... razumes bre....

ima Nas brete i vise nego 1.8 mio ima Nas malo preko 4,5 Mio nas bosanaca i hercegovoaca

Zurück
Oben