DZEKO
Besa Bese
Junuz_Đipalo;3866535 schrieb:nebi znao točno, al sitin se uvik njega kad čujen pismu prokleta je merka
Dona Ares.
Junuz_Đipalo;3866535 schrieb:nebi znao točno, al sitin se uvik njega kad čujen pismu prokleta je merka
Junuz_Đipalo;3867445 schrieb:kratak mi fitilj. štaš. temprament. još kad mi neki debilko oće pamet solit.
a to šta me ne razumiš => :sad5:
a u vezi umorističnog snimka, nisan ga ni pogleda, eto
Junuz_Đipalo;3866553 schrieb:uspoređivat dugme i šabana bajramovića je malo... retardirano... zar ne?
Junuz_Đipalo;3866558 schrieb:ko priča o glasu, to je ionako sve stvar osobnog ukusa. nekome se to cigansko jaučenje sviđa, nekome ne.
a kad već pričaš o 'poznanosti' na područiju bivše jugoslavije onda si sinko stvarno ograničen ko balkon... poznanost = komercijalan uspjeh... pametnome dosta
pogledaj zapadne djelove bivše države... di se tu slušalo šabana bajramovića? skoro pa nigdi... a dugme?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen