Jastreb
Cetnik
upravu si nazalost kad vidim kako se dici onaj nas Ministar Sutanovac o savremenoj Vojsci i tako dalje ncncnc
nista nije uradio za ova zadnja 4 god, avijacija isto sranje kao sto je bila 2004 samo dasu modernizovani 5 migova 29tke a jedan se srusio znaci imamo 4 od koji jedini dvosjed nije u letnom stanju cini mi se helikoptere zastareli od gazele do MI-8 i onih nekih MI-17 ali staces :angry7:
Kopnena Vojska isto sranje tehnika ista kao 1989te sve od TAM-ova do tenkova M-84 :angry7: nikakve nove MRAPOVE kosto nas LAZAR 8x8 ili bilo koji, ne mi jos vozamo one M-80 ist 1980te godine :angry7:
Jedino sto su uveli novo je protiv tenkovski sistem BUMBAR Puske M-21 a njih sporo uvode u jedinice kao i Crne Strele neznam koliko ih ima i koliko ce jos doci, Vojne Uniforme hvala ti boze da se u tom pitanju barem malo opametili ove sada koje su u upotrebi izgleda na rekrutima i profesionalnim vojnicima ko da su Seljaci koji su ratovali u 1992- 1995 :angry7: :angry7:
ma uniforme su najgore, jer svako nosi razlicitu , a ako su iste onda im nijanse nisu iste..... a najgore kada vidis staresinu u novoj m03 a obicnog vojnika u 89ki ili 93ki... sacuvaj boze, a najgori su novi amblemi i to sto ih ne nosi svako.... kao banda UCK... a m21, i to je do negde mali promasaj, lepa je ona i sve to mozda laksa i preciznija,ima i ona svoje mane...a uglavnom za nas balkance nije 5.56 i fancy izgled...