Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serbien: Neue Verfassung in Referendum angenommen

Montenegrin schrieb:
Sumadinac schrieb:
picka ti corava jer nisi pisao ich ficke alle serben ihr hurensöhne blabla da bog izgubite kosovo blabla :?:

jesam

Sta je bio njegos naj veci crnogorski heroj? Srbin,sam je reko da je srbin.jel nisi reko da smo mi srbi kurvini sinovi?

jesam, ali ja nikad nijesam pljunuo na njega :lol:

i ti si poreklom srbin samo sto si sramota za nas narod.

nemam ja nista vise sa tvojim narodom
s tobom stvarno ne vrijedi pisat...................

pa moj narod je pravoslavnih crnogorski narod,jer su srbi poreklom a 32% se osecaju isto kao srbi.

a za njegosa,jel nisi reko da smo SVI srbi kurvovi sinovi,znaci onda je i njegos jel je on cist srbin.sram te bilo.lizes sipcima supak a oni se smeju tebi preko msn.a na svoj narod pljujes.

sramotaaa!

vidis kako mi postujemo nas narod u crnojgori da smo postavili Denkmahl u sred Pristini od Njegosa a ti pljujes na srpsko kosovo i srpskog njegosa

Kralj Njegos Denkmahl in Pristina/Serbien(Kosovo)
njegospristinaupl.jpg

Montenegrin schrieb:
Jastreb schrieb:
Montenegrin schrieb:
izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)

Hahhahahahhahaahha GENIAL der Satz!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :D

was soll daran so genial sein??? 8) 8) 8)
`
procitaj ponovo sta si napisao, pa ces razumeti... :lol: :lol: :lol:

pita se: imas li rodjenog brata, a ne pravog kojeg ti je majka rodila... das klingt so geil--- :lol: :lol:

Jastreb schrieb:
Montenegrin schrieb:
Jastreb schrieb:
Montenegrin schrieb:
izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)

Hahhahahahhahaahha GENIAL der Satz!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :D

was soll daran so genial sein??? 8) 8) 8)
`
procitaj ponovo sta si napisao, pa ces razumeti... :lol: :lol: :lol:

pita se: imas li rodjenog brata, a ne pravog kojeg ti je majka rodila... das klingt so geil--- :lol: :lol:

hehe, al ja mislimda zna on to, al ovaj Deji svkog umije da zbuni sa svojim lazima..

a vidi sta su uradili ti tvoji albanci sa njegosom posle 1999 kojima lizes supak i zelis im da nam otmu srpsku pravoslavnu zemplju
njegospristinadowns.jpg

Zurück
Oben