Montenegrin schrieb:izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)
Jastreb schrieb:Montenegrin schrieb:izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)
Hahhahahahhahaahha GENIAL der Satz!!!!!!!!
Sumadinac schrieb:..si sramota za nas narod.
Montenegrin schrieb:Sumadinac schrieb:picka ti corava jer nisi pisao ich ficke alle serben ihr hurensöhne blabla da bog izgubite kosovo blabla :?:
jesam
Sta je bio njegos naj veci crnogorski heroj? Srbin,sam je reko da je srbin.jel nisi reko da smo mi srbi kurvini sinovi?
jesam, ali ja nikad nijesam pljunuo na njega
i ti si poreklom srbin samo sto si sramota za nas narod.
nemam ja nista vise sa tvojim narodom
s tobom stvarno ne vrijedi pisat...................
`Montenegrin schrieb:Jastreb schrieb:Montenegrin schrieb:izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)
was soll daran so genial sein??? 8) 8) 8)
Crna_Gora_BP schrieb:Crna Gora: ??
Jastreb schrieb:`Montenegrin schrieb:Jastreb schrieb:Montenegrin schrieb:izvini sto pitam, ali imas li ti pravog brata, znas onog kojeg ti je majka rodila??? 8)
was soll daran so genial sein??? 8) 8) 8)
procitaj ponovo sta si napisao, pa ces razumeti...
pita se: imas li rodjenog brata, a ne pravog kojeg ti je majka rodila... das klingt so geil---
Sumadinac schrieb:Kralj Njegos Denkmahl in Pristina/Serbien(Kosovo)
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen