Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

SERBIEN VS ÖSTERREICH

du bist ja voll die laber backe warum solte die nicht anfangen du honk es gibt überall bekloppttee menschen
Ja augerechnet die Österericher, die sonst so für die ganzen Hooligans bekannt sind, haben auf eure Fans Feuerwerkskörper geschmissen, dazu noch wo nur 150 Österreicher und 50.000 Serben im Stadion waren. :rolleyes: Ich weiß nicht wie du dich noch trauen kannst zu sagen, dass die Österreicher angefangen hätten. :rolleyes:

Ja augerechnet die Österericher, die sonst so für die ganzen Hooligans bekannt sind, haben auf eure Fans Feuerwerkskörper geschmissen, dazu noch wo nur 150 Österreicher und 50.000 Serben im Stadion waren. :rolleyes: Ich weiß nicht wie du dich noch trauen kannst zu sagen, dass die Österreicher angefangen hätten. :rolleyes:

kind halt... :rolleyes:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

6 Spiele
5 SIEGE

so kann es weitergehen.

NÄCHSTER GEGENER IST FARÖER INSELN.

Frankreich muß einfach nur ein Spiel verlieren dann sind wir sicher weiter!

Aktuelle tabelle

Srbija 6 5 0 1 13:5 15
Francuska 5 3 1 1 7:6 10
Litvanija 7 3 0 4 6:6 9
Austrija 6 2 1 3 7:9 7
Rumunija 6 2 1 3 7:10 7
F Ostrva 4 0 1 3 1:5 1

mann bist du ein honk !!!:D

du bist sowas von neidisch das serbien gewonnen hat aber die elite hat mal wieder gewonnen du hans

schön das Serbien gewonnen hat aber das war heute so ein Zitterspiel wie es einige prognostiziert haben, aber egal hauptsache ihr habt gewonnen

Da komentarisem jucerasnju Utakmicu...nema puno da se kaze...
Srbija ulazi agresivno u igru prvih 10 minuta, a onda 80 minuta ocajno...
Jedino pozitivno je da smo osvojili 3 boda....mislim da ne treba puno trositi reci o klincima koji su bacali baklje na one bedne austrijance...bezpotrebna i glupa akcija koja kod FIFE nece proci nekaznjeno...

pozzz

Србија - Аустрија 1:0 (1:0)
Гол одлуке постигао Ненад Милијаш у седмом минуту (из једанаестерца) (ВИДЕО)

Србија - Аустрија 1:0 (1:0)
СТАДИОН: Црвене звезде. ГЛЕДАЛАЦА: 53.000. СУДИЈА: Петер Винк (Холандија). ПОМОЋНИЦИ: Ари Бринк (Холандија), Сандер Ван Рекел (Холандија). ЖУТИ КАРТОНИ: Станковић, Рукавина, Јанковић (Србија), Шајмер, Мајерхофер, Шарнер, Лекса (Аустрија).
СТРЕЛАЦ: 1:0 Милијаш у 7. минуту.
СРБИЈА: Стојковић, Ивановић, Видић (од 46. Рукавина), Суботић, Драгутиновић, Станковић, Милијаш, Красић, Јовановић (од 82. Качар), Лазовић (од 55. Јанковић), Пантелић.
АУСТРИЈА: Шпурнинг, Штранцл, Драговић, Шајмер, Пехливан, Хофер (од 55. Јанко), Јанчер, Мајерхофер (од 55. Окоти), Хелцл (од 65. Лекса), Ортлехнер, Шарнер.
Селекција Србије направила је нови корак ка учешћу на Светском првенству пошто је у Београду, у фантастичном амбијенту, победила селекцију Аустрије 1:0 (1:0). Гол одлуке постигао је Ненад Милијаш у седмом минуту из једанаестерца. Претходно је аустријски голман Шпурнинг у сопственом казненом простору оборио Данка Лазовића.
Утакмица на стадиону Црвене звезде одиграна је у фантастичном амбијенту. Више од 50.000 гледалаца бодрило је „орлове" и помогло да се освоје три нова бода у Седмој групи мондијалских квалификација.
Био је то јако тежак меч. Како су и очекивали у табору наше селекције и најављивали читаве недеље пред дуле са Аустријанцима, све је било другачије у односу на први меч, одигран јесенас у Бечу, кад је наша селекција славила убедљив тријумф (3:1).
image.jpg

Већ у другом минуту Аустрија је имала повољну прилику. Хелцл је шутирао поред гола. Пет минута касније, после грешке одбране Аустријанаца, Данко Лазовић нашао се испред голмана Шпурнинга који га је срушио, а Милијаш био прецизан са беле тачке. Наставили су се напади наше селекције у првом полувремену, а гости су претили из контранапада.
У наставку, поново су Аустријанци имали прву повољну шансу, Мајерхофер је покушао, али је сјајно интервенисао Бранислав Ивановић.
У 60. минуту, Бошко Јанковић је извео слободан ударац, одбијену лопту прихватио је Милан Лане Јовановић и шутирао, али је одбрамбени играч Аустрије, Шајмер зауставио лопту на путу ка голу.
image.jpg

Играо се 69. минут, кад је Милош Красић одлично прошао по десној страни, центрирао, главом је шутирао Милан Јовановић, право у голмана Аустрије Шпурнинга.
Минут касније, исти тандем био је у акцији, само што је у улози асистента био Јовановић, а Красић шутирао и био непрецизан.
Офанзиву је наставио Марко Пантелић покушајем у 75. минуту, а два минута касније, резервиста гостију Марк Јанко погодио је пречку.
По завршетку утакмице, публика је овацијама испратила „орлове" са терена стадиона Црвене звезде.
image.jpg

У понедељак, експедиција „орлова" путује на Фарска острва где у среду, у Торшавну (20.15 по српском времену), игра квалификациону утакмицу против селекције Фарских острва.
На конференцији за медије по завршетку утакмице Србија - Аустрија 1:0, говорила су двојица селектора...
Радомир Антић:
- Задовољан сам победом. Услови су били тешки, било је спарно. Ово је лепа победа, иако игра није била течна јер нас је императив победе спутавао у одређеним тренуцима. Ривал је био надахнут, али је наша одбрана одрадила квалитетан посао. Још сам задовољнији због амбијента, који ми значи више од три бода. То је велика победа српског фудбала.
Дитмар Константини:
- Мој тим је имао шансу да победи. Сензација је била могућа. Пре утакмице смо били потпуни аутсајдери. Гол смо примили у раним минутима утакмице после глупе грешке. После смо играли све боље и мислим да смо заслужили да постигнемо бар гол.
Стрелац јединог гола на утакмици, Ненад Милијаш, поред осталог, рекао је после утакмице:
- Много важна победа на путу до Јужне Африке. Било је много тешко победити Аустрију. Навијачи су створили феноменалан амбијент у којем нисмо могли да разочарамо. Остало је да максимално озбиљно схватимо и предстојећу утакмицу на Фарским острвима и победом се још приближимо зацртаном циљу.

????????? ????? ?????? - ???? - ?????? - ???????? 1:0 (1:0)

nächstes spiel ohne stankovic,vidic und jankovic!!!

Zurück
Oben