Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Shkup/Skopje Demonstrationen

• Ersteller Ersteller Yashar
  • Erstellt am Erstellt am
Ahmuti wird dieser Sache natürlich nicht nachkommen und weiter Gruevski dienen.

[h=1]Kosovo meldet sich zu Wort!

MPJ e Kosovës dënon dhunën
[/h]
largea_dhunaaa1404575487.jpg

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka reaguar ndaj protestave të dhunshme që sot kanë hyrë në ditën e dytë në Maqedoni.“Po përcjell me shqetësim zhvillimet e dy ditëve të fundit në Maqedoni përkitazi me protestat e qytetarëve shqiptarë dhe dhunën e përdorur ndaj tyre nga policia maqedonase në Shkup”, thuhet në reagim.
Më tej, thuhet se “MPJ e Kosovës vlerëson se situata e krijuar nuk i kontribuon stabilitetit dhe bashkëjetesës ndërmjet etnive në Maqedoni”.
MPJ U bënë thirrje palëve që të shmangin veprimet e dhunshme dhe të tregojnë vetëpërmbajtje e maturi.“Ministria e Jashtme do të vazhdoj t’i ndjekë me vëmendje zhvillimet në Maqedoni dhe konsideron se dhuna nuk është mënyra më e mirë për t’i zgjidhur mospajtimet në një shoqëri të ngritur mbi themelet e dy etnive më të mëdha dhe bashkëjetesës ndërmjet tyre”, u tha në fund të reagimit.

Von wegen werden Albaner nicht in Mazedonien diskriminiert!

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Es werden Stimmen laut in Mazedonien das der Albanische Staat die Armee schicken soll um die Albanische Minderheit in Mazedonien zu schützen.

Ich glaube das würde zu einem Krieg führen wenn die albanische Armee mazedonisches Territorium betritt. Wenn man die albanische Minderheit schützen will warum dürfen sie nicht ihre eigene Polizei und Armee besitzen?

Zurück
Oben