B0šNjAk
kշለjisռik
Okrece se kolo srece. Podje napred pa se vrati ...
Znaci vracas se meni ?
Dje sam bijo??:Znaci vracas se meni ?
Dje sam bijo??:
To znaci da se vi okrecete u krugu. I da Kemal dobro pjeva
Za svaki odgovor ja se moram zahvaljivat? Malo morgen: Jebo vas Danke:thefinger: Ja odlazim, moram na faks ...Vozao sam se u Keminoj mecki, al slabo pjeva znas kako udara hip-hop u autu mu haha
I ajde stavi gore danke, jer sam ti odogovorio
Za svaki odgovor ja se moram zahvaljivat? Malo morgen: Jebo vas Danke:thefinger: Ja odlazim, moram na faks ...
Sretan put, sretan put. Samo idi nisam ljut, nisam ljut ...
"Ko god tvrdi da su u pitanju četiri razna jezika, ili je gluh, ili ćaknut, ili – što je gore nego biti gluh i ćaknut – ekstremni nacionalista", kaže poznati bh. lingvista u razgovoru sa novinarkom Deutsche Wellea Ljiljanom Pirolić.
"Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci imaju jedan jezik. Riječ je o četiri južnoslavenska standardna jezika, potpuno ravnopravna kao sociolingvističke činjenice", slaže se i profesor Filozofskog fakulteta u Sarajevu, lingvista Senahid Halilović. "Dakle, mi u BiH govorimo jednim jezikom, pa, ipak, zastupnici u Parlamentu BiH traže da im se dokumenti za sjednice prevode sa srpskog na bosanski, bosanskog na hrvatski i tako dalje i tako gluplje."
"Naš jezik, kojim govorimo u BiH je nešto kao proizvod 3 u 1. Samo što nas niko ne kupuje."
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen