Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Stvaranje Velike Albanije?

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
155 femna shka jan me prejardhje pi te na jan martu me maqedon. Po ato masi kur po martohen me zezak, gjerman, zvicrran e tjer a po asht hala çudi a? Hajt pash zotin se e pata gajlen e atinve.

Le te martohet ajo pakica e femrave shqiptare me zvicrran, gjerman etj. sepse ne kur nuk kemi pasur lufte me ata dhe kurr s'kan qene rrezik per popullin shqiptar.

Por kur martohet FEMRA shqipetare me MESHKUJ e bugareve, athere dije se burri me gjith mbiemrin dominon dhe ajo femer edhe femijet qe i lind mund ti konsiderosh si te humbur per popullin shqipetar dhe ne nje moment lufte ata mund ta drejtojne armen ndaj shqipetareve. Une i kushtoj vemendje popullates ne trojet shqipetare dhe ja du vetem te miren.

Le te martohet ajo pakica e femrave shqiptare me zvicrran, gjerman etj. sepse ne kur nuk kemi pasur lufte me ata dhe kurr s'kan qene rrezik per popullin shqiptar.

Por kur martohet FEMRA shqipetare me MESHKUJ e bugareve, athere dije se burri me gjith mbiemrin dominon dhe ajo femer edhe femijet qe i lind mund ti konsiderosh si te humbur per popullin shqipetar dhe ne nje moment lufte ata mund ta drejtojne armen ndaj shqipetareve.

Puna amo asht se ti nuk mujtesh mi hi si cilit n'shpi edhe mi thon kujna me ja dhan çiken. Ato shka e bojn duhen vet me dit a asht mir a jo. Ti edhe n'fund fundit shka po do me ju bo?

Ka na asht shti per shti dishka e pa besushme amooo shka munet mu kan asht se ka to katune natana ka shkupi jan do shqiptar shka ja ngren ma shum ka maqedonishtja :-k

Jo veç ati. Po jan edhe do katune ka Prilepi ku jan hala ma katastrof :lol: Ati vallah nuk i dihet se kush shka asht :lol:

Interesant sa per do vene te shqipris e di se jau japin Qikat maqedonve amo sa per shqiptart e Mkds sefte jam tu ni se une pervete KU/Shkup skam ni per asni rasti

Könnte auch gut sein, dass die Männer auch Albaner sind, ethnisch aber als "Macedonians" erfasst werden, da sie einen assimilisierten Nachnamen haben oder es die FYROM-Regierung so will.

Interesant sa per do vene te shqipris e di se jau japin Qikat maqedonve amo sa per shqiptart e Mkds sefte jam tu ni se une pervete KU/Shkup skam ni per asni rasti

Ne statistik nuk ceket gjinia, mundet me qene se shumica e martesave jane lidhe mes meshkuj shqiptar e femrave maqedone, per ata edhe nuk jane te njoftuna rastet. Me pas kaq shume martesa te femnave shqiptare me maqedon kish qene e pamundun mos me raportu mediat

Zurück
Oben