E
Esseker
Guest
Objasni mi.
Sta ti imam objasniti? Nije ni malo simpatican taj klub, koji je godinama bio preferiran u jugoslaviji.
Objasni mi.
Sta ti imam objasniti? Nije ni malo simpatican taj klub, koji je godinama bio preferiran u jugoslaviji.
Schön für dich. Nur weil du Partizan sympathisch findest, heißt das noch lange nicht das du Zvezda verarschen musst...
Naravno to stoji, ali nista manje nije "preferiran" i Partizan, Partizan je bio klub Jugoslovenske Narodne Armije, kojeg je osnovao "Heroj" i general JNA (Srbin iz Crne Gore) Svetozar Vukmanovic Tempo, ako nevjerujete, pitajte Tumbasa ili Singidunuma. I kao takav moj prijatelju, Partizan je zadobija simpatije drzavnih struktura, oficira, generala i pitaj boga sta jos. Zvezda ti je recimo osnovan kao policijski klub, a Partizan je bija' vojni, i jedni i drugi su profilitrali sigurno u bivsoj Jugoslaviji, ali to stoji samo za ligu. U evropi nisu sigurno mogli pored spanskih, engleskih, njemackih, holandskih, francuskih klubova bit preferisani, znaci bila je i tu kvaliteta i te kako pristuna.
Na sicher, hier schon. So Fans wie SRBBoy oder Alekks oder eben du sind leichtes Fressen für Verarschungen, weil ihr drauf anspringt :claps:
Cekaj, jel sam tebe negde vredjao? Napisao sam "Boli me kurac" i to je to...
Ali reagiras negativno :-*
Uf, tebe nisam ocekiva A znam, mili moj, znam i da je Partizan bio "klub vojske", znam tko je i osnovo, znam za jedan grad, zove se beograd... tako da mi je rijetko nesto nepoznato o toj temi, ali nije mi ni malo simpatican taj klub. Mozda zbog arkana, tko ce znat?
Crno-beli, crno-beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri, nek vas jaca, pesma vasih navijaca!
Hat viele Gründe. Bin kein Fan oder aktiver Zuschauer, aber ich find Partizan in Ordnung und um einiges sympatischer als Zvezda.
Er verarscht nicht zvezda... sondern er zeigt wie dämlich der kleine srb_boy ist und voller komlexe steckt ... wie viele seiner sorte ...Viljuška;2855915 schrieb:Schön für dich. Nur weil du Partizan sympathisch findest, heißt das noch lange nicht das du Zvezda verarschen musst...
Naravno to stoji, ali nista manje nije "preferiran" i Partizan, Partizan je bio klub Jugoslovenske Narodne Armije, kojeg je osnovao "Heroj" i general JNA (Srbin iz Crne Gore) Svetozar Vukmanovic Tempo, ako nevjerujete, pitajte Tumbasa ili Singidunuma. I kao takav moj prijatelju, Partizan je zadobija simpatije drzavnih struktura, oficira, generala i pitaj boga sta jos. Zvezda ti je recimo osnovan kao policijski klub, a Partizan je bija' vojni, i jedni i drugi su profitirali sigurno u bivsoj Jugoslaviji, to je cinjenica, ali to stoji samo za ligu. U evropi nisu sigurno mogli pored spanskih, engleskih, njemackih, holandskih, francuskih klubova bit preferisani, znaci bila je i tu kvaliteta i te kako pristuna. Pogledaj samo uspjehe i rezultate nasih klubova (govorim za sve zemlje bivse juge) prije rata, imali smo i te kako veliko ime u evropi.
Er verarscht nicht zvezda... sondern er zeigt wie dämlich der kleine srb_boy ist und voller komlexe steckt ... wie viele seiner sorte ...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen