Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

Crno-beli, crno-beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri, nek vas jaca, pesma vasih navijaca!

Hat viele Gründe. :) Bin kein Fan oder aktiver Zuschauer, aber ich find Partizan in Ordnung und um einiges sympatischer als Zvezda.
Hättest du das Lied weitergesungen wärs mir ein Danke wert "Volim Partizan ... ;)

Spaß, es war mir auch so eins wert :mrgreen:

Naravno to stoji, ali nista manje nije "preferiran" i Partizan, Partizan je bio klub Jugoslovenske Narodne Armije, kojeg je osnovao "Heroj" i general JNA (Srbin iz Crne Gore) Svetozar Vukmanovic Tempo, ako nevjerujete, pitajte Tumbasa ili Singidunuma. I kao takav moj prijatelju, Partizan je zadobija simpatije drzavnih struktura, oficira, generala i pitaj boga sta jos. Zvezda ti je recimo osnovan kao policijski klub, a Partizan je bija' vojni, i jedni i drugi su profitirali sigurno u bivsoj Jugoslaviji, to je cinjenica, ali to stoji samo za ligu. U evropi nisu sigurno mogli pored spanskih, engleskih, njemackih, holandskih, francuskih klubova bit preferisani, znaci bila je i tu kvaliteta i te kako pristuna. Pogledaj samo uspjehe i rezultate nasih klubova (govorim za sve zemlje bivse juge) prije rata, imali smo i te kako veliko ime u evropi.
Da, potvrdjujem da je bio klub JNA, u neku ruku sam i ja zato danas Partizanovac, ali to sad nije bitno. Ali ne moze se uporedjivati podrska Zvezdi i podrska Partizanu, daleko je to bilo od ravnopravnosti. A cim je propala Juga odmah se videlo koji je ozbiljniji klub sto govore rezultati do dana danasnjeg. Ali sto se mene tice, zelim vam da konacno stanete na noge, jer jeb.. ligu gde postoji samo jedan tim koji dominira. Ustvari be zeleo da sto vise klubova dodje do tog nivoa. Bilo kako bilo, srce ce uvek ostati crnobelo, jer za druge se navija Partizan se voli :-D

FK ova sezona?

Rennes oder Slovan oder APOEL sind ja auch ganz ernstzunehmende Konkurrenten...

Schon blöd, wenn man nicht mal weiss, wie sich Europa League anfühlt... Sogar Hajduk Split konnte es letztes Jahr erleben :rolleyes:

Nein sondern FK Crvena Zvezda

Rennes spielt in Frankreich gut und ist in der EL.Slovan hat AS Rom raußgeworfen und APOEL hat es dieses Jahr wieder geschafft in der CL zu spielen.

Ja Zvezda war 2007/08 in der EL.Aber scheiße ne wenn man nicht weiß wie es sich anfühlt die CL und den Weltpokal zu gewinnen.Lass es sein du kannst uns Delije nicht dissen.Wir haben das erreicht wovon Partizan,Split und Dinamo nur träumen können.

Und Shamrock war die schlechteste Mannschaft der ganzen Auslosung aber Partizan hat es geschaft gegen diese Luschen von Verein zu verlieren.Also das verdient ehrlich respekt.

Sei nicht dumm und steh zu Partizan.Bleib lieber neutral.

Nije ni bitno ko je koga osnovao ... Zvezda je jedino za zivota Tita i procvata komunizma imala vise titula od Partizana...

Cekaj malo Tumbasu, dakle od 1945 do 1980, tj. do Titove smrti (jer pricas o Zvezdinim uspjesima za vrijeme Broza) Zvezda je osvojila 13 titula, jel tako? Znaci u periodu od 35 godina, okej. Od njegove smrti, pa do danas, za 31 godina, Zvezda je osvojila 12 titula, jel tako? Matematicki izrazeno, ako cemo tim putem, posto vi pricate o "golim" titulama i brojkama, Zvezda je za Titova mandata osvajala titulu svakih "0.37" godina, jel tako? Ajmo malo igranke, kad je Broz umro, bilo je "lakse". Koliko je Zvezdi onda "godina" trebalo da osvoji prvenstvo - i gle' cuda, matematika je prava stvar, pa i u fudbalu, gole brojke, nista lazno, sam izracunaj, dakle manje vrijemena nego dok je on bio ziv, a po postocima vise titula. Tumbasu, cista racunica, suva matematika. ;-)

Was den,abgesehn davon das wir wegen euch die ganze nacht nicht schlafen konnten weil wir uns eine schlapp gelacht haben.

Genau das sind komplexe der schlimmsten art wenn man sich freut (lacht) über misserfolge von Partizan ...

Nein sondern FK Crvena Zvezda

Rennes spielt in Frankreich gut und ist in der EL.Slovan hat AS Rom raußgeworfen und APOEL hat es dieses Jahr wieder geschafft in der CL zu spielen.

Ja Zvezda war 2007/08 in der EL.Aber scheiße ne wenn man nicht weiß wie es sich anfühlt die CL und den Weltpokal zu gewinnen.Lass es sein du kannst uns Delije nicht dissen.Wir haben das erreicht wovon Partizan,Split und Dinamo nur träumen können.

Und Shamrock war die schlechteste Mannschaft der ganzen Auslosung aber Partizan hat es geschaft gegen diese Luschen von Verein zu verlieren.Also das verdient ehrlich respekt.

Sei nicht dumm und steh zu Partizan.Bleib lieber neutral.

Ja wir haben uns blamiert gegen Shamrock ... Das haben wir akzeptiert aber schau mal das war vor einem monat oder mehr und das war nicht das thema... So nach 1 1/2 monaten kommst du und lachst dich kaputt als ob es gestern passiert sei... darum geht es ...

Rennes ist wirklich kein schlechter verein aber sei ehrlich wie oft habt ihr aufs tor geschossen in beiden spieln 180 min ???

Jetzt machst du vergleiche mit Slovan Bratislava... die dieses jahr wirklich stärker sind oder mit APOEL aber die eigentliche logik dabei ist ... sie waren es damals nicht ;)

ps: Ihr habt das Slovan Trauma :D was ich noch nie erwähnt habe ist Slovan Liberec 2006/2007 -_- hust

Cekaj malo Tumbasu, dakle od 1945 do 1980, tj. do Titove smrti (jer pricas o Zvezdinim uspjesima za vrijeme Broza) Zvezda je osvojila 13 titula, jel tako? Znaci u periodu od 35 godina, okej. Od njegove smrti, pa do danas, za 31 godina, Zvezda je osvojila 12 titula, jel tako? Matematicki izrazeno, ako cemo tim putem, posto vi pricate o "golim" titulama i brojkama, Zvezda je za Titova mandata osvajala titulu svakih "0.37" godina, jel tako? Ajmo malo igranke, kad je Broz umro, bilo je "lakse". Koliko je Zvezdi onda "godina" trebalo da osvoji prvenstvo - i gle' cuda, matematika je prava stvar, pa i u fudbalu, gole brojke, nista lazno, sam izracunaj, dakle manje vrijemena nego dok je on bio ziv, a po postocima vise titula. Tumbasu, cista racunica, suva matematika. ;-)

posle titove smrti Partizan je osvojio vise titulu prvaka ... ganz einfache Mathematik ;)

Zvezda 1945 - 1980, 13 Titula... posle Broza 12 Titula, [FONT=&quot]: 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001,2004,2006,2007[/FONT]

Partizan1945 - 1980, 8 Titula... posle tita 15 Titula: [FONT=&quot]1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005, 2008, 2009, 2010, 2011[/FONT]

Selbst nach tito's tot hat Miljanic,Slavko Sajber und CO versucht Zvezda Meisterschaften zu schenken ;) ein beispiel die Saison 1985/1986 ...

Vuk weiss bestimmt auch bescheid -_-

Zurück
Oben