Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

so lächerlich was die serbischen vereine machen gegen Novi Pazar ... damit meine ich nicht nur Zvezda fans sondern alle ... Man muss bedenken das mehrheitlich serben für NP spielen + trainer auch serbe ... Novi Pazar sollte auch aufhören mit diesen provokationen ...

Der einzig gute Post hier.

Der Rest kann sich ficken, popusite nam sandzacki kurac jebem vas u usta sve, DELIJE PICKE OBICNE !!!!

Ima da ih pozderemo. Delije su ti u Srbiji fizicki najjaca navijacka grupa. Imam nekoliko prijatelja na skoli popova i srpske pravoslavne crkve, pa mi vazda prica, jer prate svaku utakmicu i tucu u Beogradu. Spremni smo da ih bijemo...

Popusis ti meni kurac smradu diasporski ;) Sta se mudonjas ovuda po internetu? Zivis nedje u kurac krasni, jedes mi govna tuda a dje si?? Nema te mudonja, nemaaaaaaaaaa.

Lako ti je nedje iz kurca krasnog palamudit, dodji u tu svoju Srbiju patrioto lazna pa ponovi to Pazarcima sta sad ovuda lajes.

Man sollte echt hier runter kommen. Fanausschreitungen dieser Art sind an der Tagesordnung unten, kein Grund sich hier gegenseitig fertig zu machen bzw. alle über einen Kamm zu scheren.

Popusis ti meni kurac smradu diasporski ;) Sta se mudonjas ovuda po internetu? Zivis nedje u kurac krasni, jedes mi govna tuda a dje si?? Nema te mudonja, nemaaaaaaaaaa.

Lako ti je nedje iz kurca krasnog palamudit, dodji u tu svoju Srbiju patrioto lazna pa ponovi to Pazarcima sta sad ovuda lajes.

Pusi ga, Turcine. Znas ti dobro da vam nikada nisam bio neprijatelj. Sta me odma napadas, nisam ti ja sve Sandzaklije napao nego te sto su zvijzdali dok se trebao minut sutnje odrzat. To je za mene bezponosno i pickastvo ponasanje. Dobar sam ja s tobom dakle necu da se svadjam s tobom.

Man sollte echt hier runter kommen. Fanausschreitungen dieser Art sind an der Tagesordnung unten, kein Grund sich hier gegenseitig fertig zu machen bzw. alle über einen Kamm zu scheren.

Ne napadam Sandzaklije kao narod, nego sin i otac otisli na KiM, a jadan Albanac im odpucao metak u htjelo, po pravilu se odrzava minut sutnje. To je stvar respekta i vaspitanja, a navijaci NP-ea su zvjizdali da bi svoju podrsku Albancima izticali. Pa jel' to korektno ponasanje ?

Ne napadam Sandzaklije kao narod, nego sin i otac otisli na KiM, a jadan Albanac im odpucao metak u htjelo, po pravilu se odrzava minut sutnje. To je stvar respekta i vaspitanja, a navijaci NP-ea su zvjizdali da bi svoju podrsku Albancima izticali. Pa jel' to korektno ponasanje ?
Znam za taj slucaj, otkud ti to da me pitas da li je korektno? Ne samo da nije korektno, nego je degutantno i odvratno.

Samo to nije razlog da se ovde zbog toga prepucavamo i napusavamo. Ako je neko necivilizovan ne trebamo biti i mi.

Zurück
Oben