Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Du elendes Stück Scheiße..Hast du nicht den Beitrag verstanden?! Man immer diese Rassisten...ich könnte echt kotzen! Durch solche Menschen wie du, wird es immer Krieg geben und immer diese Trennung!
Chill dein leben , kürden türken alles das gleiche !ne mutlu insanım diyene. Ne mutlu Müslümanin diyene...
Türk'de Secdede Kürt'de Secdede !!! | Facebook
PKKliı godoşların ve milliyetci Yunanların kuyruğu olmaya devam et. Erdoğan ve Fetoş seninle çok gurur duyuyordur.

Alphα;3051557 schrieb:
PKKliı godoşların ve milliyetci Yunanların kuyruğu olmaya devam et. Erdoğan ve Fetoş seninle çok gurur duyuyordur.
pkk kelimesi agzimdan gecti mi? Ben Kürt kardeslerimizin hakkini savunuyorum.. sen bana cevap yazacagina burda bazi bozkurtcular dinimize laf atiyor onlara niye kizmiyormusun sende o godoslari kuyrugusun o zaman asil terorist onlar....

pkk kelimesi agzimdan gecti mi? Ben Kürt kardeslerimizin hakkini savunuyorum.. sen bana cevap yazacagina burda bozkurtcular dinimize laf atiyor onlara niye kizmiyormusun sende o godoslari kuyrugusun o zaman asil terorist onlar....
Ben tek TuaFa saldırın yüzünden sana yazdim. Zanli gibi şerefsizlere diyeceğim yoktur, cünkü onun gibiler klavye delikanlisi. Vatanima ayak attiklarinda burda dediklerini birde orda desinler bakalim. Ezan susmadikca, camiler yikilmadikca ve müslümanlik ebediyyen yaşadikca böyle 5 kuruşluk şerefsizlere diyeceğim yoktur.

Alphα;3051568 schrieb:
Ben tek TuaFa saldırın yüzünden sana yazdim. Zanli gibi şerefsizlere diyeceğim yoktur, cünkü onun gibiler klavye delikanlisi. Vatanima ayak attiklarinda burda dediklerini birde orda desinler bakalim. Ezan susmadikca, camiler yikilmadikca ve müslümanlik ebediyyen yaşadikca böyle 5 kuruşluk şerefsizlere diyeceğim yoktur.
oda(tuaf) hak etti zanliyi koruyor düsünceleri ayni her thread 2si birbilerini koruyorlar...

Alphα;3051568 schrieb:

lan serefsiz senin babandir yola gel

niye lan ? Cok mi zoruna gitti sizin gibi lere az edilmis ne mutlu insanim diyorsun yinede Müslüman olmayana laf atmaya calisiyorsunuz sizin Kuraniz sizin gibilerden uyariyor
ne mutlu insanim o tuaf a cevapti, ne mutlu müslümanimda sana cevapti. Allah belani versin diyorum baskada birsey demiyorum..

Zurück
Oben