Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Ha usak ha ne dysun?

Ula almanlarin silahlari bizde olmasaydi ne ile savasacaktik?
Bizi önce Allah ardindan Sehitlerimiz zafere götürdü demedimmi?

Yok Atatürk olmasaydi yok Atatürk olmasaydi vidi vidi hic o Kutsal analari andinmi?

Ama yok Atatürk olmasaydi mübarek adami Süperman zan ederler beya!

Almanlarin yardimi cok fazla idi! Bize Savas gemisi bile hediye ettiler aksi taktirde Atasüperman yüzüp düsman gemilerini batiracakti degilmi?

Biraz tarih iyi gelir sana!
bu senin dedigin almanlarin yardimi ne zaman olmus..Gözünü ac oku..

Senin dedigin birinci Dünya savasinda Enver Pasa Almanlari cagirmistir, almanlarin sana senin insanlarini cok sevdikleri icin yardim etmemistir.

Utanmadan birde Almanlarin Silahi olmadan bisey yapamazdik diyosu, yere göge sigdiramadiginiz o deha dolu Osmanli devleti cihan Imparatorlugu neden götü boklu Almanlarin yardimina ihtiyac duydu..

Mustafa Kemal Pasa Anadoluda Kurtulus Atesini yaktiginda ne senin Enver Pasan nede Osmanli Padisahlarin vardi, hepsi bitaraflari kacmislardi ve senin almanlarin silahlari düsmanlarin eline gecmisti..

1915 ile Kurtulus savasini birbirne karistirarak iyice yerin dibine battin. Bana Tarih oku derken kendini dursunu saglama alman gerekmez mi?..

Bizim o günlerde Vatani icin sehit olanlarla hic sorunumuz yok aksine onlara minnettariz onlara duaciyiz.. Biz konusurken Kurtulus´dan bahsediyoruz ondan bundan degil.

Ama Atatürk olmasaydi Kurtulus atesini kim yakacakti Anadoluda? Pilini pirtsini toplayip kacan almanlari mi yoksa Ülkesini itilaf güclerine teslim edip ve Atatürk hakkinda Tutuklama emri cikartan Padisahin Vahidettin mi?

Tamam aklina birsey gelmeyince küfür! Küfür!

Alp Arslan ve Askerleri Müslüman idi!

Türkiyeyi Türkiye yapan Sehitlerimiz! Imanla ölen Sehitlerimiz!

Baslarmis? Sen bana tarih oku diyorsunda Almanlarin bize ciddi anlamda silahlar ile yardim ettigini inkar ediyorsun?

Türkü Türk yapan Imani,Ahlaki ve Serefidir!

Milliyetci,Imansizlik,Dünya hayati,Kari kiz,Alkol,yanlis Gurur, degildir!!!

Senin Atalerin Müslüman olduktanberi yani Karahanlilardan beri Islam icin mücadele ediyordu.Ve o Liderler gercek lider idi! Mustafa gibi dinini kendi kanunlari icin,meyhanesi icin,kerhansi icin,kari kiz,zinaya,günaha izin veren Lider degildi bizim Atalarimiz!

Sen git Mustafalan övün! Kos koca ALPin yaninda Mustafa bir cöl faresine benzer Kos koca Yavuzun yaninda bir Mustafa clk faresine benzer!
ulan it almanlar mi kurtardi Türkiyeyi simdi. Ne kadar hain misin lan sen almanlari bile Atatürk´den üstün tutuyosun birde Müslümanlik hikayeleri anlatiyosun sen git almanlarin götünü yalamaya devam et.

ulan it almanlari mi kurtardi Türkiyeyi simdi. Ne kadar hain misin lan sen almanlari bile Atatürk´den üstün tutuyosun birde Müslümanlik hikayeleri anlatiyosun sen git almanlarin götünü yalamaya devam et.

Ha dogrudur ben hayvanlari bile Mustafadan daha Imanli buluyorum!

En azindan hayvanlar Allaha karsi gelmiyor!

aman bosverin bu gerizekaliyi...degmez. allahtan onun gibi düsünenler azinlikta

22441_283296904860_114204909860_3186243_1434116_n.jpg

Ne oldi? Rengin mi soldi?

Bak bakalum buraya!

Senin pasan ne istemis?

Hür Adam - Said Nursi
ha rengini belli ettin.. Videodaki Kürd saidi görünce ondan daha cok nefret etmeye basladim gercekten cirkinmis..

Siz Fetullahcilarin Kur´ani olan Risaleleri yazan adam icin yapilmis bir Propaganda videosu bu bunlarla mi beni kandiracaksin. Bre Mel´um.

Hem kimmis ki bu kilkuyruk Atatürk ondan yardim isteyecek bu cirkin kür said yardim etmemiste ne olmus sanki ilke ve Inkilaplarini Atatürk istedigi gibi uygulamadi..

Atatürk adam yerine koymus fikrini almis Atatürk´ün inceligi zerafeti iste.

ha rengini belli ettin.. Videodaki Kürd saidi görünce ondan daha cok nefret etmeye basladim gercekten cirkinmis..

Siz Fetullahcilarin Kur´ani olan Risaleleri yazan adam icin yapilmis bir Propaganda videosu bu bunlarla mi beni kandiracaksin. Bre Mel´um.

Dogrudur istediginiz olmayinca Propaganda :spinnt:

Peki binlerce ölen Alimlerdemi propaganda ve yalan?

Sen Kuran ve Sünnetine inaniyormusun önce onu sorayim ve ona göre cevap vereyim?

Zurück
Oben