Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Kac kere agzina bok sokup susturdum seni, yinede it gibi ayak altinda dolasiyorsun Trabzonlu...

Senin pasalarin sultanlarin geldi gecti, ne biraktilar? Atatürk bana Özgürlük, Vatan ve Kültür birakti. Senin pasalarin sultanlarin tarihteki yerinden haric bi izleri yok!

Dogrudur istediginiz olmayinca Propaganda :spinnt:

Peki binlerce ölen Alimlerdemi propaganda ve yalan?

Sen Kuran ve Sünnetine inaniyormusun önce onu sorayim ve ona göre cevap vereyim?
Benim dinim Imanim kendimde sakli, ben din üzerinde kesinlikle demagoji yapmam ben varolanlarla konusurum varsayimlarla degil..

Varolan bir Türkiye vardir ve onun kurcusu Atatürk´dür..

Senin Seyhlerin degil..

Alphα;3054984 schrieb:
Kac kere agzina bok sokup susturdum seni, yinede it gibi ayak altinda dolasiyorsun Trabzonlu...

Senin pasalarin sultanlarin geldi gecti, ne biraktilar? Atatürk bana Özgürlük, Vatan ve Kültür birakti. Senin pasalarin sultanlarin tarihteki yerinden haric bi izleri yok!

Rüyanda ne gördün bilmiyorum ama o Imansiz agzinlan ancak küfür cikiyor!!!

Sizede sormak istiyorum. Müslümanmisin ey Alpha?

Rüyanda ne gördün bilmiyorum ama o Imansiz agzinlan ancak küfür cikiyor!!!

Sizede sormak istiyorum. Müslümanmisin ey Alpha?
Müslümanim allaha sükür ve Atatürke sevgim sonsuzdur. Sende ayni dergah arablari gibi birisin iste. Gelmissin beni imansizlik ile sucluyorsun ama kimin imanli imansiz oldugnu bir tek allah bilir bilmiyorsun. Cünkü bir soytarisin sen. Benim özel hayatimda dinime bagliligmi bilmeden imanima laf ediyorsun. Ayni böyle yakisir size fetoscu aczimendiler.

Das hat mir mein Großvater immer vor gesungen, wenn wir früher auf dem Ackerland (Harman kaldirdimizda) arbeiten mussten.

Aus diesen Strophen hat Yildirim Gürses irgendwann in den 30ern einen Mars gemacht.

Yedi yüz yıl evvel bir devlet kurduk
osmanlı adını arşa duyurduk
her asra türklüğün mührünü vurduk
aslı türk, nesli türk osmanlıyız biz

'ne büyük kumandan ne büyük asker'
diyerek yüceltmiş en son peygamber
şehitlik peşinde koşmuş her asker

mehterler çalınca hünkar en başta
estergon, kanije, budin, mohaç'ta
atamın izi var toprakta taşta

'ne büyük kumandan ne büyük asker'
diyerek yüceltmiş en son peygamber
şehitlik peşinde koşmuş her asker
aslı türk, nesli türk osmanlıyız biz"

OSMANLIYIZ B

Die alten Strophen habe ich auf "Osmanlica" auf meiner Festplatte, jene Strophen die von den Jungtürken verboten wurden. Die jetzige Version wurde nach Wünschen der Kemalisten leicht abgeändert.

Zurück
Oben