Benim dinim Imanim kendimde sakli, ben din üzerinde kesinlikle demagoji yapmam ben varolanlarla konusurum varsayimlarla degil..Dogrudur istediginiz olmayinca Propaganda
Peki binlerce ölen Alimlerdemi propaganda ve yalan?
Sen Kuran ve Sünnetine inaniyormusun önce onu sorayim ve ona göre cevap vereyim?
Alphα;3054984 schrieb:Kac kere agzina bok sokup susturdum seni, yinede it gibi ayak altinda dolasiyorsun Trabzonlu...
Senin pasalarin sultanlarin geldi gecti, ne biraktilar? Atatürk bana Özgürlük, Vatan ve Kültür birakti. Senin pasalarin sultanlarin tarihteki yerinden haric bi izleri yok!
Benim dinim Imanim kendimde sakli, ben din üzerinde kesinlikle demagoji yapmam ben varolanlarla konusurum varsayimlarla degil..
Varolan bir Türkiye vardir ve onun kurcusu Atatürk´dür..
Senin Seyhlerin degil..
insanlarin müslümandligindan sana ne lan MünafikRüyanda ne gördün bilmiyorum ama o Imansiz agzinlan ancak küfür cikiyor!!!
Sizede sormak istiyorum. Müslümanmisin ey Alpha?
senin aklin bukadar.. Öbür tarafta görüsürüz ulan seninle,, baska dilden anlamiyosun bari..Tamam 100% Kafir!
insanlarin müslümandligindan sana ne lan Münafik
Müslümanim allaha sükür ve Atatürke sevgim sonsuzdur. Sende ayni dergah arablari gibi birisin iste. Gelmissin beni imansizlik ile sucluyorsun ama kimin imanli imansiz oldugnu bir tek allah bilir bilmiyorsun. Cünkü bir soytarisin sen. Benim özel hayatimda dinime bagliligmi bilmeden imanima laf ediyorsun. Ayni böyle yakisir size fetoscu aczimendiler.Rüyanda ne gördün bilmiyorum ama o Imansiz agzinlan ancak küfür cikiyor!!!
Sizede sormak istiyorum. Müslümanmisin ey Alpha?
sen´de git Almanlara dua et..Ataputcu sen git putuna tap!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen