Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Alphα;3055043 schrieb:
Ulan adam gibi allahin kanunumu vardi osmanlinin 1800 den sonraki zamaninda. Allahin kanununu yöneten senin pasalar gidip rus avratlariyla yatmadik vakit birakmayip pic gibi sarap iciyorlardi. Allahin kanunu bu olmadigina göre, senin allahin kanunu oldugu sandigin seye tabi karsiyim. Allahin kanunu misirda polis tarafindan kadinlara tecavüz etmek ve Iranda agzini acanin dilini kesmek mi lan it. Git surdan, bana gelip allahin kanundan bahs etme. Peygamber efendimizin zamanindaki kanun allahin kanunuydu. Ondan sonraki hepsi sisko yimis icmis güc pesinde olan arab ibnelerin kanunuydu.

Atatürk de iste allaha binlerce sükür olsun böyle irandan da misirdan da beter "allahin" kanunu diye satilan bir kanunu gebertti! Eline BIN saglik atamin. Atam yahudi de olsaydi, hristiyanda, o benim Atam olurdu. Cünkü ona sükür "Ben Türküm ve vatanim Türkiye" diyebiliyorum.

Öncelikle her kim Allahin kanunlarina karsi geliyorsa Kafirdir!

Mustafada Allaha karsi gelen bir Insandi! Eger ölmeden tövbe etmedi ise Kafirdir!

Niye anlamak istemiyorsun!

Sence Mustafa Allaha karsi gelmedimi? He?

Öncelikle her kim Allahin kanunlarina karsi geliyorsa Kafirdir!

Mustafada Allaha karsi gelen bir Insandi! Eger ölmeden tövbe etmedi ise Kafirdir!

Niye anlamak istemiyorsun!

Sence Mustafa Allaha karsi gelmedimi? He?
Gelmedi. Senin o fransiz ve ermeni prodüksiyonu olan belgelerine inancim sifir dir! Atatürkün islam üzere düsüncelerini hic bilmiyorsun ve bos bos konusuyorsun. Atatürk Allaha degil, basi bozuk para, avrat, güc ve icki pesinde kosan ve sonunda Devleti yikan senin o ayi sultanlarina karsiydi ve hepsinin kellesini de iyiki aldi. Almasaydi senin gibi soytarilar bugün Türkiye de iktidar idi.

Senin o tapdigin arablar peygamberimizin kabrini yikmak istiyorlardi. Atatürk onlara mektup yollamasaydi bugün peygamber efendimizin ne kabri vardi ne de baska birseyi. Ama bunlari siz umursamiyorsunuz, gözünüzde tek görmek istediginizi görüyorsunuz. Dini kendi düsüncelerinize tecavüz ediyorsunuz.

Al sana Türkiye arsivinden atatürkün islam dinine düsünceleri BLM ARATIRMA VAKFI

Türkiye arsivinden, ermeni, fransiz yada yunan arsivinden degil.

Iyi geceler, aksam aksam seninle ugrasmaz olaydim.

manyakmisin sen ya kimse burda sunun veya bunun dinine karismadi. >Dini karsitiran sensin Hamsi beyinli..

Ozaman niye benimle Islam ile tartisiyorsun!

Niye Atatürkü Müslüman olarak savunuyorsun! Senin Islam dininden haberin yok ve konusuyorsun!

Hamsi beyini iyidir sende o beyin bile yok!

Alphα;3055086 schrieb:
Gelmedi. Senin o fransiz ve ermeni prodüksiyonu olan belgelerine inancim sifir dir! Atatürkün islam üzere düsüncelerini hic bilmiyorsun ve bos bos konusuyorsun. Atatürk Allaha degil, basi bozuk para, avrat, güc ve icki pesinde kosan ve sonunda Devleti yikan senin o ayi sultanlarina karsiydi ve hepsinin kellesini de iyiki aldi. Almasaydi senin gibi soytarilar bugün Türkiye de iktidar idi.

Senin o tapdigin arablar peygamberimizin kabrini yikmak istiyorlardi. Atatürk onlara mektup yollamasaydi bugün peygamber efendimizin ne kabri vardi ne de baska birseyi. Ama bunlari siz umursamiyorsunuz, gözünüzde tek görmek istediginizi görüyorsunuz. Dini kendi düsüncelerinize tecavüz ediyorsunuz.

Al sana Türkiye arsivinden atatürkün islam dinine düsünceleri BLM ARATIRMA VAKFI

Türkiye arsivinden, ermeni, fransiz yada yunan arsivinden degil.

Iyi geceler, aksam aksam seninle ugrasmaz olaydim.

yikmadilar mi Mekke ve Kabe 8 yildizli otellerle dolu.. Adamlar Dini veciblerini yerine getirmeye gitmiyolar 10 biin dolar verip lüks otellerde gönül eglendiriyolar buda kalkmis burda daha Allahin kanunlarindan bahsediyo..

Islamin Kiblesini adamlar Lüks Tatil bölgesine cevirdiler bu hala Atatürk ile ugrasiyo..

Ozaman niye benimle Islam ile tartisiyorsun!

Niye Atatürkü Müslüman olarak savunuyorsun! Senin Islam dininden haberin yok ve konusuyorsun!

Hamsi beyini iyidir sende o beyin bile yok!
ben senin ile islam tartismasina girmedim kesinlikle ve kimin müslüman olup lmadigi tartismasinida girmedim öyle kisir döngü icine girmem olayi bu boyutlara getiren sensin..

manyakmisin sen ya kimse burda sunun veya bunun dinine karismadi. >Dini karsitiran sensin Hamsi beyinli..

benim Trabzonlu arkadaslarim var bu kesin Trabzonlu degil cünkü Trabzonlular vatani ve Atatürkü seven insanlar . Trabzonlular dinle müslmanlika politka yapan insan degiler .

yikmadilar mi Mekke ve Kabe 8 yildizli otellerle dolu.. Adamlar Dini veciblerini yerine getirmeye gitmiyolar 10 biin dolar verip lüks otellerde gönül eglendiriyolar buda kalkmis burda daha Allahin kanunlarindan bahsediyo..

Islamin Kiblesini adamlar Lüks Tatil bölgesine cevirdiler bu hala Atatürk ile ugrasiyo..

Niye konuyu degistirmek istiyorsun?

Al bi bu Videoya bak.

Herseyi güzel güzel anlatiyor Hoca!

Timurta

Zurück
Oben