Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

sende gercekten bir eskiklik var Islam tartismasina giriyosun diye bana isyan ediyosun hemen akabinde bana islam tartismasi körükleyecek videolar sunuyosun..

Benim tek istegim sizin Mustafanin Allaha karsi gelen bir Insan oldugu inanmak!

Size Kurani kaynak olarak veriyorum yüz ceviriyorsunuz peki Allahin Kurani kaynak olarak yetmiyormu?

Tmm biz zaten Kuranda yazdigi gibi inanmiyoruz diyin bitirelim bu tartismayi?

Size Kurani kaynak olarak veriyorum yüz ceviriyorsunuz peki Allahin Kurani kaynak olarak yetmiyormu?

sana ne inaniriz inanmayiz derdi tasasi sana mi kaldi..

Biz Atatürkü seviyoruz Kurdugu TSK ile gurur duyuyoruz senin seyhlerin ne yapmis. karilara sulanmaktan baska uckur cözmekten baska onlari anlat..

Atatürk seningibi benim gibi bir insandi o bile hatasiz gitmedi bu dünyadan senin ona karci gösterdigin saygizilik anca senin gibileri sana hak verir ... Atatürk ün günahlari kendine ama sonunda onun sayesinde olan oldu ... kurani murani karistirma , kuran diye bagiran insanlarin halini görüyorusun ... arap ülkelerine bak ... onlarin her tarafi Müluman olsa ne olur ?

sana ne inaniriz inanmayiz derdi tasasi sana mi kaldi..

Biz Atatürkü seviyoruz Kurdugu TSK ile gurur duyuyoruz senin seyhlerin ne yapmis. karilara sulanmaktan baska uckur cözmekten baska onlari anlat..

Iyi diledigin gibi olsun bu tartisma burda bitsin ve asil Konuya dönülsün.

Zaten burda kimin hangi yoldan gittigini biliyorum artik!

Siz Allaha ve Islama karsi gelen bir Insana gönül vermissiniz ben size daha ne diyeyim?

Son sözüm. Allahin tövbe kapisi ölüme kadar aciktir ne olur tövbe edin yoksa helak olursunuz! Öldükten sonra ne tövbe kabul edilir ne para pul!

Atatürk seningibi benim gibi bir insandi o bile hatasiz gitmedi bu dünyadan senin ona karci gösterdigin saygizilik anca senin gibileri sana hak verir ... Atatürk ün günahlari kendine ama sonunda onun sayesinde olan oldu ... kurani murani karistirma , kuran diye bagiran insanlarin halini görüyorusun ... arap ülkelerine bak ... onlarin her tarafi Müluman olsa ne olur ?
Cancanim Ts61 Afganistan gibi Irak gibi yabancilarin Türkiyeyi gelmesine istiyo sonra beline Bombali Kusak baglayip artizlik yapmak istiyo.

Iyi diledigin gibi olsun bu tartisma burda bitsin ve asil Konuya dönülsün.

Zaten burda kimin hangi yoldan gittigini biliyorum artik!

Siz Allaha ve Islama karsi gelen bir Insana gönül vermissiniz ben size daha ne diyeyim?

Son sözüm. Allahin tövbe kapisi ölüme kadar aciktir ne olur tövbe edin yoksa helak olursunuz! Öldükten sonra ne tövbe kabul edilir ne para pul!
Atatürk olmasaydi helak olacagimiz kesin..

Benim Atatürke karsi saygim sonzusdur ama bir fanatik olarak degil .

Ne Mutlu Türküm Diyene .

Mustafa Kemal Atatürk

En nefret edici ve itici durum nedir biliyomusun?

Bu dinin arkasina siginan TS61 gibi insanlarin Atatürkün Hiristiyanlari öldürdügünü söylemesi.. Simdi Islam dagilirken acaba Hiristiyanlar öldürülmedi mi?

Ve en nefret ettigim sey yapmadigimizi seyleri yapmis gibi ortaya sermeleri..
Atatürkün seri katil oldugunu söylüyo e ozaman Islamiyet dagilirken öldürenlerdemi seri katildi? Onlarin mantigina göre evet öyle..
Ve bu pervasiz insanlarin söyledikleri herseyi yapancilarin diline dolaniyor.
Bu 1,5 milyon ermeniye soykirim yaptik diyenler ayni TS61 gibi kendi icimizden cikan hainlerin söyledikleri sözler.

Dünyada hic kimse bize siz sukadar ermeni öldürdünpz demezken icimizden hainler cikip bunu yaptilar iste. Ayni Atatürke simdi nasil küfür ediyolarsa, zamani geldiginde Ecdadimiz dedikleri kisilerede Atamiz dedikleri kisilerede küfür etmek´den geri kalmayacaklardir. Bundan kesin eminim..

O günün sartlarrinda Atatürk´e karsi cikip Gevurlarla isbirligi yapanlar iste tam bu kisiler ayni o günlerdeki gibi deliklerinden Rögar kapaklarini asip kanalazisyon deliklerinden cikanlar o günlerden kalan hain tohumlardir.

Ama bu hain Tohumlara hic boyun eymedik eymeyecegiz.

Kendi adamlarini utanmadan Peygamber ilan edenler en büyük Günahi isleyenler baskalari hakkinda Hükum vermekten kacinmaz utanmazlardir.

Bu dünde böyleydi bugünde böyle hep de böyle olacak.. Oglum Yagmur Hazirlikli ol..

böyle cahiler yüzünden saten müslüman ülkeleri kalkinamiyorlar ve bati ülkelere bagimli kaliyorlar.

malesef hersey allahlan olmiyor bu devirde ama bunlari anlat bakalim bizim trabzonluya.

Zurück
Oben