Du verwendest einen veralteten Browser. Es ist möglich, dass diese oder andere Websites nicht korrekt angezeigt werden. Du solltest ein Upgrade durchführen oder einen alternativen Browser verwenden.
[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte
Terörist 2: Muhtar o çocuğu onlarla beraber. Bizimkilere cepten uluşamıyorum hatları kesiyorlar telsize cevap vermiyorlar. Patlatacaklardı şimdi camiyi ama ses yok. İçerde çok mühimmat ve patlayıcı vardır.
Terörist 1: Allah belanızı versin!…Küfürlü konuşma…
17 ARALIK 2015/ SAAT 14.35 CİZRE
Terörist 3: Biz düşmanın nerede olduğunu görmüyoruz. Düşmanın dikkatini çekin. Görüntü vermelerini sağlayın, indirelim. Aradan eylem yapacağız.
Terörist 4: Arkadaş bunlar hayalet gibi. Üstümüze ateş yağıyor nereden geliyor görmüyoruz.
Terörist 3: Bu sefer bittik gerçekten bittik. Teslim olmak yok kendinizi patlatın gerekirse.
Terörist 4: Fırsat bulursak patlatırız!..
17 ARALIK 2015/ CİZRE
Terörist 1: Herkes çok dikkatli olsun. Bulut gibi bunlar, uçuyor herifler
Terörist 2: Lisenin oraya sızmaya çalışıyorlar.
Terörist 1: Karpuzları (el yapımı patlayıcı) tek tek patlatın.
Terörist 2: Okulda iki arkadaş var.
Terörist 1: Boşver patlatın onlar da ‘şehit!..’ olur. 16 ARALIK 2015/ SAAT 11.05 SİLOPİ
Terörist 1: Üç Korucu öldürdük.
Terörist 2: Tamam bana bunlarla gelin.
16 ARALIK 2015/ SAAT 15.00 SİLOPİ
Terörist 3: Arkadaşlar! Benim yanımda kimse kalmadı, hepsi kaçıp gittiler.
Terörist 4: Şerefsizler nereye gitti? Neden vurmadın itleri? Her yer sarıldı nereye kaçtılar ki?
Terörist 3: Başımı bir kaldırabilsem tamam da, burası tam cehennem. Gel sen vur.
Terörist 4: Aptal aptal konuşma geber o zaman!..
17 ARALIK 2015/ SAAT 15.15 SİLOPİ
Terörist 1: Arkadaş! Düşman etrafımızı alıyor? Bırakmıyor.
Wie verbindest du das jetzt mit der Frage, wer dich gefragt hat?
Dass du deinen Wehrdienst geleistet hast, tut nichts zur Sache aber herzlichen Glückwunsch, du bist einer von Millionen, sehr besonders..