Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Ulan Adalet Adalet dedik bi Azizi suc islemesine ragmen sokamadik kodese.Allah bildigi gibi yapsin daha ne diyeyim!

Sike sahaya yansimadi! Aziz kodese girmedi tam aksine madalya takilacak boynuna.Bana Adalet demeyin beyler baslarim o türkiyedeki Adalete! :D

Ulan Adalet Adalet dedik bi Azizi suc islemesine ragmen sokamadik kodese.Allah bildigi gibi yapsin daha ne diyeyim!

Sike sahaya yansimadi! Aziz kodese girmedi tam aksine madalya takilacak boynuna.Bana Adalet demeyin beyler baslarim o türkiyedeki Adalete! :D

Ulla Temel,20 million oy nerde (Fenerbahceliler) hic sevmem,Trabzon nerde ::lol:

Ha Iktidar ha TFF? Fark nerde? Elestiriye izin yok! :D Erdogan ve Demirören cok fena kiziyor. ::lol:

Ama Aziz hala serbest oh hayat yasiyor.Kanun bile degisiyor vay anasini kim bu Aziz?

Ya anlamadun beni yada gine karadenizliligin tuttu,arkadas sen Azizi yikarsan Feneri yikmis olursun,buda birsürü oy demek.
Trabzon malesef gönüllerin sampiyonu kalacak aslanim :tr3:

Tamamda parasini ödeyemiyorsan özel okula yazdırma çocuğunu kardeşim. Parası olanlara o okullar. Neyse okullar bir ayrı konu bence o okullar sadece kendi görüşlerine göre insan yetiştirmek için ama hadi neyse. Ve tüm FG okulları Alman devlet denetimi altında, hepsi resmiyette birbirinden ayrı özel okullar. Resmiyette aralarında bir bağ yok.

Ben şahsen çocuğuma 300 avro veripte bir okula yazdırmam.

Kendi Cocuklarin egitimi kim özel okula yazdirmaz? Disini tirnagina takarak kim evladin gelecegi icin yogun mücadele vermez?

Bu tür adaletsizlik bazi ülkelerde halen mevcutken, Türkiyede özel dershaneler kalkiyor ve dar gelirlilerin yetisemedigi egitim barikati kalkiyor.

Iste durum bu Fetonun dershaneleri kapandiktan sonra herifin millyonlarca kazanci kesildi.

Yani Fetullah bu adaletsizlikten kazaniyordu ve bazi ülkelerde halen kazaniyor. Yok egitime önem verirmis, gencleri gelecege hazirlarmis... Palavra.

Sadece Türkiyede degil, bütün türk cumhuryetlerinde kapandi.

Fetullah Gülen okullar? kapat?lmaya devam ediyor | izafet.net

Kendi Cocuklarin egitimi kim özel okula yazdirmaz? Disini tirnagina takarak kim evladin gelecegi icin yogun mücadele vermez?

Bu tür adaletsizlik bazi ülkelerde halen mevcutken, Türkiyede özel dershaneler kalkiyor ve dar gelirlilerin yetisemedigi egitim barikati kalkiyor.

Iste durum bu Fetonun dershaneleri kapandiktan sonra herifin millyonlarca kazanci kesildi.

Yani Fetullah bu adaletsizlikten kazaniyordu ve bazi ülkelerde halen kazaniyor. Yok egitime önem verirmis, gencleri gelecege hazirlarmis... Palavra.

Sadece Türkiyede degil, bütün türk cumhuryetlerinde kapandi.

Fetullah Gülen okullar? kapat?lmaya devam ediyor | izafet.net

Evet bende çocuğumun geleceğini düşünüyorum ve tarafsız, hür, özgür insan olmasını istiyorum. Benim oğlum şuanda bir yaşında ve ben çocuğumun tabiiki okuyupta adam olmasını isterim, ama önemli olan adam olması. Ben onun ne siyasi ne başka düşüncesine karışırım, ama FG okullarına göndersem kendisini onların düşüncelerine göre yetiştiririm oğlumu, daha doğrusu onlar benim çocuğumu istedikleri gibi yetiştirirler.

Evet bende çocuğumun geleceğini düşünüyorum ve tarafsız, hür, özgür insan olmasını istiyorum. Benim oğlum şuanda bir yaşında ve ben çocuğumun tabiiki okuyupta adam olmasını isterim, ama önemli olan adam olması. Ben onun ne siyasi ne başka düşüncesine karışırım, ama FG okullarına göndersem kendisini onların düşüncelerine göre yetiştiririm oğlumu, daha doğrusu onlar benim çocuğumu istedikleri gibi yetiştirirler.

Ben bunun aksini iddia etmiyorum.

- - - Aktualisiert - - -

ääää Savunmadan baska ne Haber var ???

Siyaseti lütfen baska yerde yapin ya.... !!!

Hast Recht.

Turkish defense firm helps guard Uruguay’s borders

aselsan.jpg

[h=2]Turkey’s leading defense systems producer completes delivery of a $3.7 million worth of border security systems to Uruguayan army[/h] World Bulletin/News Desk
A Turkish defense firm has provided Uruguay with material to protect its borders, the company announced Sunday.
Turkish military electronics company ASELSAN said that the firm had delivered mobile border security systems to protect Uruguay’s land and sea borders.
In 2013, the company had won a $3.7 million contract to supply the mobile surveillance systems of the Uruguayan Army.
The delivery of the mobile surveillance systems, such as reconnaissance-surveillance radars and thermal cameras, has been completed, according to the Turkey's largest defense company ASELSAN.
ASELSAN is a high technology, multi-product company that aims to design, develop and produce state-of-the-art night-vision and thermal imaging systems for both military and civilian use.
Turkey's defense industry has gained momentum in recent years with the expansion of local producers with more domestic firms introducing new products to the market, contributing to Turkey's goal of relying more on domestic sources rather than imported products.
According to data from Turkey’s Defense Industry Exporters' Union (SSI), Turkey's exports in the defense and aviation industries combined reached $1.39 billion in 2013.
Turkey's defense exports for the first quarter of this year are valued at $322 million, a 20 percent increase on the same period last year, according to figures from the Turkish Exporters' Assembly (TIM).

Turkish defense firm helps guard Uruguay?s borders | Turkey | Worldbulletin News

Zurück
Oben