der skythe
Keyboard Turner
Südlich von Kreta?
Mois,eğer Libya hükümeti ne sordularsa demekki Girit’in güneyi.
Çünkü Libya’nın kısmı güneyde
Südlich von Kreta?
Mısır'dan Türkiye'ye görüşme çağrısı
Mısır Devleti'ne bağlı Al Ahram Gazetesi’nin Genel Müdürü Mohamed Sabreen, ilişkilerin normalleşmesi halinde Türkiye ve Mısır'ın teröre karşı ortak mücadele verebileceğini, Doğu Akdeniz gazının çıkarılması konusunda, iki ülkenin birbirine yardımcı olabileceğini kaydetti.www.ulusal.com.tr
Ben günlerden beri neye gülüyorum biliyormusun? Hayalinde evreni yaratan, gercek hayatta Titanikten daha hizli batan yunanlara gülüyorum. Türkiyenin kararligi meyvelerini vermeye basliyor Dogu Akdenizde. Israilden sonra Misir simdi diyalog teklifi veriyor. Anlasilan o bölgede Türkiyesiz bir halt yenmiyor. Misirin verdigi teklif teyitli. Ama bizim gariban Rum ve Yunanlar ne olacak simdi? Sap gibi ortada kaldilar. Resmen sikilip kullanilmis mendil kenara atildilar. Zannetme helenalarin olan bitenden haberleri yok.Görmemezlikten geliyorlar.Mois,eğer Libya hükümeti ne sordularsa demekki Girit’in güneyi.
Çünkü Libya’nın kısmı güneyde
Den Grund für meinen Lachanfal kennst du sehr gut. Tue jetzt bitte nicht eins auf blöd.Die Türken führen hier seit gefühlt 10 Seiten Selbstgespräche und machen künstlich auf Lachanfall.
Stimmt. Aber ibneleri kendi lehimize kullanmak var. Sisinin caresine daha sonra bakariz. Kim rüzgar eken esinti bicmis?Mit diesem Diktator haben wir nichts zu bereden.
Ihn wird eh bald sein eigenes Volk richten.
Ben günlerden beri neye gülüyorum biliyormusun? Hayalinde evreni yaratan, gercek hayatta Titanikten daha hizli batan yunanlara gülüyorum. Türkiyenin kararligi meyvelerini vermeye basliyor Dogu Akdenizde. Israilden sonra Misir simdi diyalog teklifi veriyor. Anlasilan o bölgede Türkiyesiz bir halt yenmiyor. Misirin verdigi teklif teyitli. Ama bizim gariban Rum ve Yunanlar ne olacak simdi? Sap gibi ortada kaldilar. Resmen sikilip kullanilmis mendil kenara atildilar. Zannetme helenalarin olan bitenden haberleri yok.Görmemezlikten geliyorlar.
Stimmt. Aber ibneleri kendi lehimize kullanmak var. Sisinin caresine daha sonra bakariz. Kim rüzgar eken esinti bicmis?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen