Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkeiwahlen 2011

• Ersteller Ersteller Kelebek
  • Erstellt am Erstellt am

Wer wird gewinnen?

• Umfrageteilnehmer
    54
  • Umfrage geschlossen .
Eee neresi yalnış? Allahin Emri Şeriat´dir, peki Türkiye de Şeriat mi, yoksa Demokrasi mi var? Demokrasi olduğu için tabiiki Devletin Emirleri geçer. Kısaca : Eçevitin demek istediği Türkiye de Şeriatin olmamasi.

Ecevit ozaman ben Müslüman degilim diyor.Müslüman olsa din kardesine o eziyeti yapmaz.Allah korkusu olmayan kisiler ancak bir Müslümana böyle eziyet yapar ve zor durumda birakir.

Ecevit ozaman ben Müslüman degilim diyor.Müslüman olsa din kardesine o eziyeti yapmaz.Allah korkusu olmayan kisiler ancak bir Müslümana böyle eziyet yapar ve zor durumda birakir.
O tek Devletin Kurallarina uydu, başka birşey yapmadi. Türkiye´de laiklik olduğu sürece malesef hiç bir zaman Basörtü yasağı kalkmayacak. Kalksa iyi olur, ne kadar bacilarimiz onun yüzünden okuyamiyor. Neyse.

O tek Devletin Kurallarina uydu, başka birşey yapmadi. Türkiye´de laiklik olduğu sürece malesef hiç bir zaman Basörtü yasağı kalkmayacak. Kalksa iyi olur, ne kadar bacilarimiz onun yüzünden okuyamiyor. Neyse.

Malesef dedigin gibi ama sen Ecevitin durumunda olsan bir din kardesini tek basörtüsü icin disari atabilirmisin.Eyer Allahtan degilde ordaki insanlardan ve devletten korkuyorsan ha ozaman o Müslüman Ablamiza kizip disari atarsin.

Ne yazikki bizler Allahtan korkacagimiza insanlardan korkup onlarin dediklerine uyuyoruz.

Malesef dedigin gibi ama sen Ecevitin durumunda olsan bir din kardesini tek basörtüsü icin disari atabilirmisin.Eyer Allahtan degilde ordaki insanlardan ve devletten korkuyorsan ha ozaman o Müslüman Ablamiza kizip disari atarsin.

Ne yazikki bizler Allahtan korkacagimiza insanlardan korkup onlarin dediklerine uyuyoruz.
Heryerin bir kurali var ve bunlara uymak lazim. Parlamento içinde başörtü giymek yasak ve ondan dişari alinmiş, ne var yani? Tabiki iyi birşey değil ama kural öyle diyorsa yapabilirler. Din ve müslümanlik değil, kurallar hayati belirliyor Türkiye de. Birde o yönden bak.

Heryerin bir kurali var ve bunlara uymak lazim. Parlamento içinde başörtü giymek yasak ve ondan dişari alinmiş, ne var yani? Tabiki iyi birşey değil ama kural öyle diyorsa yapabilirler. Din ve müslümanlik değil, kurallar hayati belirliyor Türkiye de. Birde o yönden bak.

Acikcasi senin dediklerin beni üzüyor.Kurallar hayati belirliyor evet ve Muslümanlarin kurallari belli! Devlet basörtüsü yasak dedi diye Müslümanlar sustu dedin.Ederim ben böyle seye kim olursa olsun Islama hakaret ediliyor ise bizim kuzu gibi bakacak halimiz yokya.Ben Ecevitin yerinde olsam o kanunlarin icinde edip konus bacim söz sende diyip Allahtan korkardim.Yok devletin kurallari böyle aman ha agzini acma diyorsun yani? Adamlar yeni kanun koyup Islam ve Cami yasagi koysalar boyununu eyip eyvallahmi diyeceksin?

Peygamberler senin dedigin gibi davransaydilar bugün din diye birsey olmayacakti dünyada cünkü cogu karsi geldi.Müslümanlar onlara bakmadan genede Islami yaydilar dünyaya!

Acikcasi senin dediklerin beni üzüyor.Kurallar hayati belirliyor evet ve Muslümanlarin kurallari belli! Devlet basörtüsü yasak dedi diye Müslümanlar sustu dedin.Ederim ben böyle seye kim olursa olsun Islama hakaret ediliyor ise bizim kuzu gibi bakacak halimiz yokya.Ben Ecevitin yerinde olsam o kanunlarin icinde edip konus bacim söz sende diyip Allahtan korkardim.Yok devletin kurallari böyle aman ha agzini acma diyorsun yani? Adamlar yeni kanun koyup Islam ve Cami yasagi koysalar boyununu eyip eyvallahi diyeceksin?
Türkiye de laikliği yok etmek ayni bölmek gibidir. Onun yüzünden de senin dediğin kurallar hiç bir zaman gerçekleşmeyecek. Beni de üzüyor tabiiki, ama gerçekleri görmemek mümkün değil. Islam ve Cami yasağı gelmezki, yalnis bir benzetme. Türkiye de geneldemı başörtü yasağı var? Öyle olsa haklisin.

Türkiye de laikliği yok etmek ayni bölmek gibidir. Onun yüzünden de senin dediğin kurallar hiç bir zaman gerçekleşmeyecek. Beni de üzüyor tabiiki, ama gerçekleri görmemek mümkün değil. Islam ve Cami yasağı gelmezki, yalnis bir benzetme. Türkiye de geneldemı başörtü yasağı var? Öyle olsa haklisin.

Eyer Islam gelecek ise ben bölünmesine raziyim!!!

Basörtü yasagi oldugu icin ben bunu kabul edecek halim yok Capo.Ecevitin bu kadina haddini bildirin demesi zaten onun nasil birisi oldugunu gösterdi.

Ordaki kisiler Müslüman olsa o kadini disari atmazdilar.Para pul icin ve aman ceza yeriz diye Din Kardesini sattilar ozaman.Iyi bak olaya adamlar resmen kurt gibi kin ve nefret dolu!

Neyse cok takildim ben o olaya.Allah herkezi bildigi gibi yapsin tek dilegim birgün Allahin Kanunlari ile Türkiyede yasamak.

Cumhuriyet'in ilk Diyanet İşleri Başkanı Rıfat Börekçi, Atatürk'ün kendisine duyduğu saygı ve hürmeti şöyle anlatmıştır:

"Ata'nın huzuruna girdiğimde beni ayakta karşılardı. Utanır, ezilir, büzülür, "Paşam beni mahcup ediyorsunuz" dediğim zaman "Din adamlarına saygı göstermek Müslümanlığın icaplarındandır." buyururlardı. Atatürk, şahsi çıkarları için kutsal dinimizi siyasete alet eden cahil din adamlarını sevmezdi."
.

Zurück
Oben