Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkiye'nin hangi bölgesindensiniz?

• Ersteller Ersteller Kejo
  • Erstellt am Erstellt am

Türkiye'nin hangi bölgesindensin?

• Umfrageteilnehmer
    32
Elazig halkinin cogunlugu Türk'tür.

kurtturk.jpg

55,10% 7 ilin toplam sayisi anladigim kadar,elazigin nüfusu yazili degil.
tam olarak nüfusu belirleyen bir etnik liste varmi ellinde?

55,10% 7 ilin toplam sayisi anladigim kadar,elazigin nüfusu yazili degil.
tam olarak nüfusu belirleyen bir etnik liste varmi ellinde?

Barbaros, bak sana kardeşim diye hitap etmiştim doğru çıktı. Ankete bir göz at. :)

Elazığ'ın milliyetçi ve sağcı bir il olduğundan dolayı bu tür sorular ile sık sık muhattap oluyorum. Gerçeği söylemek gerekirse, bugün böyle bir rakamı sana hiç kimse veremez ve açıklayamaz. Yapılan tahminlerin tek bir ortak noktası vardır, bu ortak nokta ise Türklerin çoğunlu oluşturdukları. Tabii ki Kürtler ve Zazalar da vardır Elazığ'da. Benim sülalem mesela Zaza asıllı.

Barbaros, bak sana kardeşim diye hitap etmiştim doğru çıktı. Ankete bir göz at. :)

Elazığ'ın milliyetçi ve sağcı bir il olduğundan dolayı bu tür sorular ile sık sık muhattap oluyorum. Gerçeği söylemek gerekirse, bugün böyle bir rakamı sana hiç kimse veremez ve açıklayamaz. Yapılan tahminlerin tek bir ortak noktası vardır, bu ortak nokta ise Türklerin çoğunlu oluşturdukları. Tabii ki Kürtler ve Zazalar da vardır Elazığ'da. Benim sülalem mesela Zaza asıllı.

Kürtce de biliyormusun?
Masaallah türkcen cok iyi.

Ben bu konuda pek bilgili degilim.
Ama bu forumda en sempatik kisi Harput:-)

Barbaros haklı. Babam mesela Kürtçe anlamaz. Biz yeni nesile Zazaca öğretmediler zaten.

evet anliyorum.

bende senin gibi doguluyum,ardahanin etnik yapisi ise tahminen 70% Türk (Türkmen Aleviler,Terekeme (Karapapak),Ahiska Türkleri) ve 30% Kürt.
Ben mesela Ahiska Türklerindenim.

Zurück
Oben