Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkiye'nin hangi bölgesindensiniz?

• Ersteller Ersteller Kejo
  • Erstellt am Erstellt am

Türkiye'nin hangi bölgesindensin?

• Umfrageteilnehmer
    32
Ermenilere karsi doguda kim türkleri korudu sence?
Müslüman kürtler,yani sünniler,herzaman bizim yanimizda yer aldi.
Ama alevi kürtler cogu zaman sirtimizdan vurdular,ve PKK'lilar ya ateist
veya alevidir.

Ee tabiki yardim etmezler. Bir halki yikip katledersen oda sana yardim etmez tabiki. Atatürk'ün zamaninda Aleviler az cekmedi. Dersim katliyamindan Haberdar degilsin galiba.

senle zanli adami gülmekten öldürürsünüz, konu yu nerden nereye getirdin. nereli oldugunu söyle yeter baska birsey yazman burda gerekmiyor... istersen baska bir thread ac kimse birsey demez bu konuyla alakasi yok.
simdi zanli gelir "lan cocuk yine konuyu degistirme" diyecek bana:lol:
halay.gif
Nihat Dogan 1071 Zer Mircan 2010 (((Kürt & Türk))) - YouTube

Seninle neyi tartisacagim cocuk? Ben kendimi naasil tanitmak istersem öyle tanitirim.

Ben bu yasima geldim Kurtulus savasinda akrabasini kaybetmis kürde rastlamadim.

Nihat Dogan kim ya benim Harita ttk tarafindan yayinlanmis bir harita.

Nihat Dogan sarki söylesin yalakalik yapmayi biraksin. Onun gibilere mezarci denir

Ermenilere karsi doguda kim türkleri korudu sence?
Müslüman kürtler,yani sünniler,herzaman bizim yanimizda yer aldi.
Ama alevi kürtler cogu zaman sirtimizdan vurdular,ve PKK'lilar ya ateist
veya alevidir.

Alevi kürtler dediklerin kesinlikle alevi degildir onlar ermenidir. Bir baska yerde sana ne demek istedigimi anlatirim.

Benim atalarim dogudan simdiki yasadigim bölgeye göc etmisler Alevilik benimde kökümde var biz aleviler türklüğün gercek neferleriyiz. Baskalarina şirin göŕünmek için halklar kardesliginden bahsetmeyiz., namaz kilip oruç tutar allahdan korkariz. Alevilerin adini lutfen bidaha kullanmayiniz.

Ee tabiki yardim etmezler. Bir halki yikip katledersen oda sana yardim etmez tabiki. Atatürk'ün zamaninda Aleviler az cekmedi. Dersim katliyamindan Haberdar degilsin galiba.

Bilip bilmeden konuşma lütfen. Dersim ile ilgili tek bir cümleyi hakkinca bildiğini düşünmüyorum.

Alevilerin Atatürk hakkinda düşüncelrini arz etmek size kalmadi.

Birşey daha söylemek istiyorum. Bizim mayamiz temizdir bizim mayamiz vatan millet sakarya cigliklariyla meydana gelmistir.

Alevi kürtler dediklerin kesinlikle alevi degildir onlar ermenidir. Bir baska yerde sana ne demek istedigimi anlatirim.

Benim atalarim dogudan simdiki yasadigim bölgeye göc etmisler Alevilik benimde kökümde var biz aleviler türklüğün gercek neferleriyiz. Baskalarina şirin göŕünmek için halklar kardesliginden bahsetmeyiz., namaz kilip oruç tutar allahdan korkariz. Alevilerin adini lutfen bidaha kullanmayiniz.

Biraz Ufak at!

::lol:

Ben bu yasima geldim Kurtulus savasinda akrabasini kaybetmis kürde rastlamadim.
Bende bu yasima geldim, namaz kilan, oruc tutan, hacca giden,icki icmeyen bir alevi görmedim.. ama yinede demiyorum alevilerin hepsi böyledir diye cünkü biliyorum azda olsa vardir biryerde böyle alevilerde. sen ise bütün kürtleri taniyormus gibi hep konusuyorsun.

Zurück
Oben