Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkiye'nin hangi bölgesindensiniz?

• Ersteller Ersteller Kejo
  • Erstellt am Erstellt am

Türkiye'nin hangi bölgesindensin?

• Umfrageteilnehmer
    32
Bende bu yasima geldim, namaz kilan, oruc tutan, hacca giden,icki icmeyen bir alevi görmedim.. ama yinede demiyorum alevilerin hepsi böyledir diye cünkü biliyorum azda olsa vardir biryerde böyle alevilerde. sen ise bütün kürtleri taniyormus gibi hep konusuyorsun.

Yaşin tutmuyo senin o zaman

Bilip bilmeden konuşma lütfen. Dersim ile ilgili tek bir cümleyi hakkinca bildiğini düşünmüyorum.

Alevilerin Atatürk hakkinda düşüncelrini arz etmek size kalmadi.

Bazi tarihini bilmeyen Aleviler ataturku sever tipki senin gibi. Tarihini biraz olsa arastirmis olsaydin,ne yazdigimi anlardin.

Yok Sünniymis, yok Alevi, yok Kürt, yok Türk...

Derdiniz gücünüz birbirnizle ugrasmak, su cekistirmeleri kenara birakip kardesce güzel seylerden konusup baris ve beraberligi konussak dermisim...
:fail:

Yok Sünniymis, yok Alevi, yok Kürt, yok Türk...

Derdiniz gücünüz birbirnizle ugrasmak, su cekistirmeleri kenara birakip kardesce güzel seylerden konusup baris ve beraberligi konussak dermisim...
:fail:

Kimse türk kürt'den baslamadi,HNA diyen sahiz gelipte ortaligi karistirdi. Bir
Boktanda anladigi olsaydi

Kimse türk kürt'den baslamadi,HNA diyen sahiz gelipte ortaligi karistirdi. Bir
Boktanda anladigi olsaydi

Sen bi boktan anladiğından başın ğöğe erecek. Abuk subuk şeyler yazdığını kabul et ibne olmazsin kabullenirsen

Bazi tarihini bilmeyen Aleviler ataturku sever tipki senin gibi. Tarihini biraz olsa arastirmis olsaydin,ne yazdigimi anlardin.

Bunlari sana pkk kahvesindemi anlattilar

Arkadaslar hep ayni Leyla hanim efendi gelir yok Alevi budur sudur öbür yandan asiri dinciler Alevi Vatandaslarimizi kötüleyip ,muhabbetin icine eder bir daha da yazmazlar bu kadar basit .

Sen bi boktan anladiğından başın ğöğe erecek. Abuk subuk şeyler yazdığını kabul et ibne olmazsin kabullenirsen

Bunlari sana pkk kahvesindemi anlattilar

LAN Köpek 12 yasindaki bir velet senden daha akilidir. Hayatinda hicmi kitap yüzü görmedi,hic mi tarih dersi almadin. Bilgisiz gavat kafani götunden cikar ve bir kitap al eline

Zurück
Oben