K
Kejo
Guest
Ben bu konuda pek bilgili degilim.
Ama bu forumda en sempatik kisi Harput![]()

Ben bu konuda pek bilgili degilim.
Ama bu forumda en sempatik kisi Harput![]()
İkiside Zazaca biliyor. Ben, kardeşlerim, kuzenlerim, Almanya'da olsun Türkiye'de olsun, kısacası biz gençlerden Zazaca bilen kimse kalmadı. Öğretmediler çünkü gerek duymadılar. Sülalemin siyasi yapısı çok farklı. TSK'da pilot olarak çalışanı, kara çarşaf ile dolaşanı, Milli Görüş'ü benimseyeni bulabilirsin. Ülkücü, AKP ve Kemalist kafalılar da mevcuttur ama katiyen PKK'lı bulamazsın. Uzun lafın kısası: asimilasyon süreci bizde kapandı.Baban ve Annen zazaca biliyorlarmi ve yeni nesile neden hic ögretmediler?
Wenn Almila abstimmt, dann schon. Abdülhey könnte auch mal abstimmen.![]()
Nicht ganz. :balkangrins:Abgesehen davon, dass Du unser Lieblings-Arnavut bist, stimmt das mit Marmara wirklich?![]()
Türkiyenin belkemigi olan bölgedenim. Kurtulus savasinda en cok Sehit veren Bölge.
![]()
Birde Neymis Efendim Kürtlerde Kurtulus Savasinda yanimizdaymis
ic anadolu
Man gehört einfach da hin, wo es das Herz hin verschlägt.[smilie=kiss of lov:ic anaaaaaadoluuuu![]()
senle zanli adami gülmekten öldürürsünüz, konu yu nerden nereye getirdin. nereli oldugunu söyle yeter baska birsey yazman burda gerekmiyor... istersen baska bir thread ac kimse birsey demez bu konuyla alakasi yok.Türkiyenin belkemigi olan bölgedenim. Kurtulus savasinda en cok Sehit veren Bölge.
Birde Neymis Efendim Kürtlerde Kurtulus Savasinda yanimizdaymis
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen