Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tennis Thread

Alle Achtung für seine bisherigen Leistungen... Aber das ist echt pfui...
Wie kann man nur auf Fleisch verzichten??? Und wie kann man seinem Kind so was antun???

uvek kad su moji postili ja trazio da mi naprave ekstra sniclu... na pocetku nisu htjeli al su vidjeli nejedem inace nista. :lol: savetujem i stefanu tako nesto samo to u svakodnevnici...

medžik jokić;4747322 schrieb:
uvek kad su moji postili ja trazio da mi naprave ekstra sniclu... na pocetku nisu htjeli al su vidjeli nejedem inace nista. :lol: savetujem i stefanu tako nesto samo to u svakodnevnici...

Jadno dete, nema pojma ni o mirisu niti o ukusu od mesa, torti, cokolada, slatkisi :(...
Ja mislila mali se zove Stevan a ne Stefan, jbg :(...

medžik jokić;4747326 schrieb:
stevan ima cesce u crnoj gori ako se nevaram... al dobro i nole je vise crnogorac :D ...

Kod nas je Stevan cesce, al dobro mi smo blizu Vojvodine :D:.. Dal Stefan ili Stevan, makar sa imenom nisu pogresili, ali sto se hrane tice sve su zasrali :lol:..

Kod nas je Stevan cesce, al dobro mi smo blizu Vojvodine :D:.. Dal Stefan ili Stevan, makar sa imenom nisu pogresili, ali sto se hrane tice sve su zasrali :lol:..

bitno je da se sad trudimo da ga sto vise trpamo medju crnogorcima koliko se god slomili rec da je on prava srbenda u proslosti... ovo vise neide ovako. :lol:

Zurück
Oben