Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tennis Thread

JJ: "Ponovo uživam u tenisu"

16183491534a890bb76829e574142881_big.jpg

Beta​
Jelena Janković je posle pobede nad Dinarom Safinom u finalu Sinsinatija izjavila da ponovo uživa igrajući tenis i da je uspela da povrati osmeh na lice.

</B>
Srpska teniserka je pobedu posvetila majci koja je ostala u Beogradu, gde se oporavlja nakon operacije koju je nedavno imala. Jankovićeva je istakla da je srećna što joj se osmeh vratio na lice i što ponovo uživa u igranju tenisa. Peta teniserka sveta dodala je da je uspela da povrati koncentraciju i fokus koji su joj nedostajali prethodnih meseci.
Jankovićeva je pobedu posvetila majci Snežani, koja se oporavlja od operacije koju je imala nakon Vimbldona i umesto koje je u publici bio otac Veselin.

Želela sam da je usrećim, to je bilo važno. Imala je operaciju posle Vimbldona i sada se oporavlja i srećna sam zbog njeg. Mom tati je bilo teško da gleda, to ga čini veoma nervoznim“, rekla je JJ.

Srpska teniserka je izjavila da joj se vratilo zadovoljstvo u igranju tenisa i da je uspela da povrati fokus koji je u prethodnom periodu bio odsutan.

Vratio mi se osmeh i ponovo uživam u igranju tenisa. To je ono što mi je nedostajalo tokom proteklih sedam meseci ove godine. Dosta stvari van terena me je dekoncentrisalo. Veoma sam emotivna osoba i nisam uspevala da se fokusiram“, rekla je Jankovićeva.

Jankovićeva je dodala da je u meču sa Safinom uspela da pobedi umor.

Želela sam da ubedim sebe da nisam umorna, da se osećam sveže i da sam spremna da igram. Tako sam se i osećala tokom meča. Kada sam se jutros probudila, nisam se osećala najbolje, verovatno zato što sam legla u dva ujutru“, rekla je srpska teniserka.

JJ je dodala da veruje da se pobedom nad prvom teniserkom sveta vratila u sam teniski vrh.

Srećna sam što sam se vratila u grupu najboljih igračica na svetu“, zaključila je Jankovićeva.

Schock! HAst du keinen Beitrag von der Ana gefunden! :)

HAb zwar keinen Spannenden Berricht aber hier für dich etwas zum gucken. Hast mir ja auch im Hi-Fi Berreich so nett weitergeholfen ;-)

ana_ivanovic_2.jpg

Na geht doch! Das ist doch mal was ansehnliches :)

Von der anderen Gesichtskirmes da erschrecke ich mich immer :)

Nichts gegen sie als Person, aber rein optisch........

Da ist mir (und dir sicher auch) Ana doch viiiiel lieber :D

Na geht doch! Das ist doch mal was ansehnliches :)

Von der anderen Gesichtskirmes da erschrecke ich mich immer :)

Nichts gegen sie als Person, aber rein optisch........

Da ist mir (und dir sicher auch) Ana doch viiiiel lieber :D

ja was die optik angeht klar! aber hier gehts es ja in erster linie um den sport.

aber wenn es darum geht wen ich lieber vernaschen würde von den beiden das ist die antwort ja wohl eindeutig:

ana-ivanovic-fhm-13_0.jpg

Nächster Schock, Ana Ivanovic raus in Runde 2.
Kraj za Anu Ivanović

Blic Online | Kraj za Anu Ivanovi?

Ebo je onaj australijanac od kad je sa snjim usla u debelu krizu. sta je sa njom pitaj boga.

Novak uz malo truda do 3. kola

I.Đ./ Blic online | 21. 01. 2010. - 04:47h | Foto: Reuters | Komentara: 1

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvetlao je obraz muških predstavnika u singlu pobedom nad Švajcarcem Markom Kjudinelijem od 3:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:1, 6:3.

http://sport.blic.rs/Tenis/171579/Novak-uz-malo-truda-do-3-kola

Einen knaller gabs beim Spiel von Haas gegen Tipsarevic:

3:20 Stunden 4:6, 6:4, 6:3, 1:6, 6:3

Hab es leider nicht gesehen, war vom Ergebniss her sicherlich zu erwarten, wobei ich Tipsarevic nicht so stark eingeschätzt hätte, das war ein würdiger abschied im Vergleich zu Ivanovic...

Nun wird es wohl wie erwartet Nole für die Serben richten müssen, Jankovic und Troicki können da glaube ich nichts reißen....

Zurück
Oben