kewell
Spitzen-Poster
ich bin Türke.
ihr:die grauen wölfeUnd was heißt ihr wir schreien
ihr:die grauen wölfeUnd was heißt ihr wir schreien
ja sollen sie in ihr kurdistan , nord irak ist doch autonomie gebiet sollen sie alle dahin alle wo was gegen die türkei haben ... früher oder später würden sie sich gegenseitig fressen.
Alphα;3031215 schrieb:Mein Beileid für die Angehörigen. Eine Entschädigung für die Familien wäre mehr als angebracht.
Alphα;3034306 schrieb:Ich nehme diese Aussage zurück. Eine Strafe für die Familien wäre das einzig richtige.
Mein mitleid hält sich in grenzen jetzt wo ich weiß woher sie stammen
Was versteht ihr daran nicht?
Tabuttaki PKK bayraTabuttaki PKK bayrağı ciğerimi yaktı!
Operasyonda hayatına kaybedenlerden gazi çocukları da var. 17 yaşındaki oğlunu kaybeden Gazi Abdülaziz Encu, “Hükümet meydanı boş bıraktı. Çocuğumun tabutunun üstüne bayrak astılar. Bu görüntüyü görünce ciğerim yandı. Bizi sahipsiz bıraktılar” diye isyan ettİ
Gönüllü koruculuk yaparken bacağını kaybeden Gazi Abdülaziz Encu, operasyonda 17 yaşındaki oğlu Salih’i kaybetti. Salih açık liseye gidiyordu ve hayali ise üniversiteyi kazanmaktı. Baba Encu hem çocuğunun bombalanarak öldürülmesinde yaşanan ihmale hem de törende yanlız bırakılmasına isyan ediyor: “Ben bu dağlarda vatanım için bacağımı kaybettim. 99 yılında Düğün Dağı’nda PKK’nın döşediği mayına bastık. Amcam olay yerinde öldü. Benim bacağım koptu, bir Mehmed de yaralandı. Dağda bir serum vardı, bacağım koptuğu için bana taktılar. Çıkarttım serumu ‘O gençtir, ona takın, ben yaşlıyım’ dedim. Biz bu fedakarlıkları çocuklarımıza bir şey olmasın diye yaptık. Şimdi çocuğum, 17 yaşındaki Salihim’in tabutu geldi. 17 yaşındaydı, Çukurova Üniversitesi’nde okuyan abisi gibi üniversiteye gitmek istiyordu. Açık liseye gidiyordu, daha yeni nişanlanmıştı. Ama kaybettik. Hem de devletin uçaklarının bombasıyla. Böyle şey olur mu? Kontrol etmeden bomba atılır mı? Sorumlular bulunmalı. Ben bu devlete bu kadar hizmet ettim. Olmayan bacağımla gönüllü koruculuk yapıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi hem çocuğumu kaybediyorum hem de yalnız bırakılıyorum. Çocuğumun tabutunun üstüne bayrak astılar. Hükümet meydanı boş bıraktı. BDP’lilerin propaganda alanı oldu. Bu görüntüyü görünce ciğerim yandı. Bizi sahipsiz bıraktılar...”
Alphα;3034306 schrieb:Ich nehme diese Aussage zurück. Eine Strafe für die Familien wäre das einzig richtige.
Einfach nur zum kotzen hier. Es sterben Menschen die praktisch noch Kinder waren, und irgendwelche Idioten versuchen das mit Nazi-Parolen zu rechtfertigen.[/QUOTE
Dieses forum ist bekannt dafür!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen