Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

Tuzla - Bosnien und Hercegowina

Auf der Site von denen stand nichts von Freigrenze. Al hajd, raspitat cu se ja. Kannst ja auch dort mal ausrechnen was bei dir rauskommt.
wizzair.com

Iz Hamburga nazalost nema linija. :(

- - - Aktualisiert - - -

Jel ima i nova linija za njemacku? Ich muss immer nach Sarajevo -.-

Edit: da gibts was von Dortmund - Tuzla, pfffffffff 317€
Bice iz Basela. Znaci za nas iz Njemacke , da cemo moci preko Basela za Tuzlu. Bolje nego za Sarajevo. ;)

http://flug.idealo.de/flughafen/Tuzla-TZL/

Kad sam jednom htjela sa autobusom do sarajeva da stignem moj let, jednostavno autobus nije dosao xD
Morala sam iz Gracanice do Sarajeva sa taksijom da bi stigla -.-

Ili jednom je se na putu pokvario autobus. :spinnt:
kakav stres!
Ma kad smo mo jednom sletili u sarajevu, bila guzva u gradu pa nismo stigli do 10 :lol: A bili smo sletili oko 6

Nova linija: Avionom iz Tuzle u Švicarsku za samo 27,99 eura!

Letovi za Basel su planirani dva puta sedmično, utorkom i subotom, a cijena karte u jednom smjeru uključujući takse i trošak rezervacije iznosi 27,99 €.

Od mjeseca juna svi zainteresirani će sa Tuzlanskog aerodroma, osim za Malme u Švedskoj, moći letjeti i za Basel u Švicarskoj. Naime, WizzAir je, otvarajući novu rutu iz Tuzle za Bazel, objavio danas uspostavljanje druge linije preko Međunarodnog Aerodroma Tuzla. Prvi let zakazan je za 15. juni 2013 godine, saopćeno je iz Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja TK.

Letovi za Basel su planirani dva puta sedmično, utorkom i subotom, a cijena karte u jednom smjeru uključujući takse i trošak rezervacije iznosi 27,99 €.

„Zahvaljujući Wizz Airu, smatramo da će šira regija profitirati u oblasti privrede i turizma zahvaljujući uspostavljenim linijama prema Švedskoj i Švicarskoj. Presretni smo vidjeti odaziv tržišta Bosne i Hercegovine i očekujemo da ćemo prevesti više od 60,000 putnika preko aerodrome Tuzla u prvoj godini operacija. Nadamo se da će uspostavljene linije prema Švedskoj i Švicarskoj pomoći razvoju privrede i turizma, te otvaranju neophodnih novih radnih mjesta.“, rekao je Daniel de Carvalho, Direktor Korporativnih Komunikacija WizzAira.

„Ovakvo brzo otvaranje i druge avio linije sa Međunarodnog aerodroma Tuzla pokazuje da smo potencijal aerodroma dobro procijenili i valorizovali, te da smo u saradnji sa upravom Aerodroma poduzeli prave korake ka revitalizaciji aerodroma. Nakon uspostave ovih letova, očekujemo da ćemo u narednom periodu dogovoriti i otvaranje avio linija na druge destinacije, kao i dodatne aktivnosti na razvoju kargo saobraćaja, čime bi smo dali dodatni doprinos razvoju privrednih potencijala Tuzlanskog kantona“ riječi su ministra trgovine, turiza i saobraćaja Senaida Hadžića.

Generalni direktor aerodroma Tuzla Ever Jukanović ističe da ”Aerodrom u WizzAiru vidi jakog partnera za razvoj saobraćaja i otvaranje novih radnih mjesta".

"Međunarodni Aerodrom Tuzla pozdravlja otvaranje dvije međunarodne jeftine destinacije za Malmo i Bazel posebno zbog potencijalnog razvoja turizma naše regije!", kazao je Jukanović.

Inače, WizzAir je najveći niskotarifni avioprijevoznik u Centralnoj i Istočnoj Europi koji ima flotu od 40 aviona tipa Airbus 320.

Nova linija: Avionom iz Tuzle u

Warum nicht noch aus Deutschland (stuttgart), dumme Wixxer.

Nakon posjete Tuzli: Šta je Banjalučanin Mirko napisao Tuzlacima

Volio bih da i moj grad, kojeg u svakom slučaju volim najviše, dobije čari Tuzle u tom pozitivnom smislu.
Pozdrav za Tuzlu iz Banja Luke...

Kao što vidite ja sam Mirko, Srbin do kosti, rođenin Banjalučanin, želim samo da pozdravim Tuzlake svih vjera i poručim im da imaju naregularniji grad u državi!

Bio sam kod ortaka u Tuzli par dana. Izašli smo sa njegovim društvom na vašu već megapoznatu JALU!

Pozitiva kojom zrači omladina u Tuzli je zarazna! Jednostavno svi su dobri sa svima! Dugo se bolje nisam osjećao.
Evo, sad kad sam tu, kući u Banja Luci, čitam portale RS-a i FBIH i sve sto vidim je nacionalizam, naci-komentari, žalosno.

Volio bih da i moj grad, kojeg u svakom slučaju volim najviše, dobije čari Tuzle u tom pozitivnom smislu.

Jer, mnogo su ljepše djevojke Svetlana,Ivana i Selma, nego samo Svetlana, i ekipa Igor, Muhamed, Marko... bolje da se šareni..

AKO VI MENE SAD SHVATATE ŠTA POKUŠAVAM DA VAM PORUČIM...

Nakon posjete Tuzli:

Zurück
Oben