Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Večiti derbi br. 141 Crvena zvezda - Partizan 26.11.2011

Wer gewinnt ?

• Umfrageteilnehmer
    10
  • Umfrage geschlossen .
Ne mogu da budem zadovoljan ni odbranom ni napadom. Imamo mnogo stvari koje bi trebalo da popravimo. Zvezda može i mora bolje. Imamo kvalitet, samo treba raditi", rekao je Prosinečki.

Cini mi se, da ovake izjave citam vec mjesecima/godinama, ali nigdje napredovanja. Nazalost, obestinilo se ono sto sam nazalost predvidjao prije utakmice, ekipa je bila previse uzbudjena i ono malo sansi' sto su imali, nisu iskoristili i na kraju, naravno "zasluzeno" izgubili od Partizana. Komplimenat Borji, stvarno se borio kroz cijelu utakmicu, mogao si ga svugdje na terenu pronaci, imao je onu vrlo dobru sansu za 1-0, pravi lav u nasem timu. Addy me bas iznervirao, pravo razocarenje, koliko je samo lopti izgubio, pa onaj izgubljeni dvoboj, sto je bio uzrok da smo uopste primili gol, jednom rijeci, cista katastrofa. Lazovic, Cadu i Evandro reklo bi se "prosjek", nit' lose, nit' dobro.

Pitam se samo, zasto Robi nije nakon 0-1 preuzeo taktiku iz kupa kada smo igrali protiv Smedereva?

@Tumbas, Singidinum

Cestitam, i ako je bolno, zasluzena pobjeda na Marakani.

es herscht ein streit seit august zwischen den beiden fraktionen "Alkatraz" u. "Zabranjeni" Vor einigen wochen wurde im kampf gegen Alkatraz einer von Zabranjeni umgebracht ... deswegen stand heute ein transparent " Ivan Perovic " im osten der tribüne...

Achso,das Transparent habe ich gesehen.

Aber wieso wurde dieser Ivan Perovic (R.I.P) denn umgebracht ?

Zurück
Oben