Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wahljahr 2017 in Deutschland

• Ersteller Ersteller Gast20029
  • Erstellt am Erstellt am
Kada takvi vode rijec, su na kraju svi na neki nacin jebani, to se uvijek ponavlja. Sa muslimanima samo pocinje, jer je trenutno najlakse protiv njih huskati.
Tu mi je žao. Sam se stavljaš u isti koš sa muslimanima-izbjeglicama koji objektivno i rade sranja, umjesto da se pokažeš da si veća moralna vertikala od njih. Bolje gledaj hoćeš li imati u budućnost penziju. Uvođenje muslimanskih izbjeglica je skup sport, čak i za Njemačku.

Tu mi je žao. Sam se stavljaš u isti koš sa muslimanima-izbjeglicama koji objektivno i rade sranja, umjesto da se pokažeš da si veća moralna vertikala od njih. Bolje gledaj hoćeš li imati u budućnost penziju. Uvođenje muslimanskih izbjeglica je skup sport, čak i za Njemačku.

Jel nisi vidio sta je amerigo, koji je musliman i koji je imao simpatije za njih, jucer napisao? Kada su dijelili propagandne listice po kucnim postanskim sanducima, izostavili su njegov i sanduk nekih Iranaca iz njegove kuce. Sta nam to govori.

Jel nisi vidio sta je amerigo, koji je musliman i koji je imao simpatije za njih, jucer napisao? Kada su dijelili propagandne listice po kucnim postanskim sanducima, izostavili su njegov i sanduk nekih Iranaca iz njegove kuce. Sta nam to govori.
Dobro, i? Ne mogu sada komentirati nečije anegdote. Možda mu se zagubilo. Ali ako recimo da je točna pretpostavka što je Amerigo napisao očito je dakle da muslimani-izbjeglice kvare ugled običnih muslimana koji su normalni i nisu zadojeni. Valjda su AfDovci napravili krive procjene misleći kako oni neće nikada glasati za njih.

Usput, sada kada si to spomenuo. Ne sjećam se da je ikada HNS stavio svoju reklamu u moj kaslić. Znači li to da HNS mrzi Hrvate, analogno Amerigovom slučaju?

Zurück
Oben