Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wahljahr 2017 in Deutschland

• Ersteller Ersteller Gast20029
  • Erstellt am Erstellt am
das ist so surreal dass powerpurger grammatikalisch einwandfrei schreibt dass ich es nicht fassen kann
banderas.png

Usput, sada kada si to spomenuo. Ne sjećam se da je ikada HNS stavio svoju reklamu u moj kaslić. Znači li to da HNS mrzi Hrvate, analogno Amerigovom slučaju?

Jos jednom: Ubacili su svima, osim njemu (jugo-prezime) i Irancima. Ako zivis u kuci sa vise stanova i ako su jedino tvoj izostavili, onda bi pretpostavljao da si im se necim zamjerio ili da im je nestalo papira (ali su i u zadnjem slucaju izgleda drugima dali prednost, barem ako tvoj sanduk nije zadnji).

Usput, mislili su i neki Srbi da, posto nisu nikada radili protiv Hrvatske, ustaski rezim im nece nista, pa su kasnije shvatili da to bas i nije tako. Ne budi za one koji grade politiku na mrznji. Jednostavna stvar.

Jos jednom: Ubacili su svima, osim njemu (jugo-prezime) i Irancima. Ako zivis u kuci sa vise stanova i ako su jedino tvoj izostavili, onda bi pretpostavljao da si im se necim zamjerio ili da im je nestalo papira (ali su i u zadnjem slucaju izgleda drugima dali prednost, barem ako tvoj sanduk nije zadnji).

Usput, mislili su i neki Srbi da, posto nisu nikada radili protiv Hrvatske, ustaski rezim im nece nista, pa su kasnije shvatili da to bas i nije tako. Ne budi za one koji grade politiku na mrznji. Jednostavna stvar.
Dobro, u tom slučaju HNS mrzi Hrvate. Oni, ne samo da izbjegavaju moju kuću nego cijeli ovaj dio Zagreba. Koliko moraš biti jebeni paranoik da uspoređuješ ustaše i AfD? Kaj ti stvarno ne vidiš razliku? Već sam objasnio, valjda su neki iz Afd-a napravili krivu procjenu, možda je Amerigo na lošem glasu, možda mu se zagubilo u kasliću. Ne možeš sada komentirati anegdote.

- - - Aktualisiert - - -

das ist so surreal dass powerpurger grammatikalisch einwandfrei schreibt dass ich es nicht fassen kann
banderas.png
Hmm... Očito je da ne znaš hrvatski.

pa ne znam bas..ne zivim u hr, s drugovima i kolegima samo na svapskom, osim s majkom na nasem. zato brte, izvinjavam se ako grijesim

Oni, ne samo da izbjegavaju moju kuću nego cijeli ovaj dio Zagreba.

Onda nije ni cudo da malo ljudi za njih glasa.

Koliko moraš biti jebeni paranoik da uspoređuješ ustaše i AfD? Kaj ti stvarno ne vidiš razliku?

To sam samo uzeo kao primjer, da je nekada dovoljno pripadati "pogresnoj" strani, da bi dobio probleme.

Bilo kako bilo, od iduce nedjelje ce oni vjerojatno postati relevantan faktor na bundes-nivou, pa cemo vidjeti u kom smjeru ce sve ici.

Bei dir wäre aber auch kein Flyer im Briefkasten gelandet mein Freund :D

Aber für so dumm habe ich die AfD wirklich nicht eingeschätzt, wohnen auch in einer besseren und eher konservativ geprägten Gegend, anstatt die integrierten Ausländer versuchen auf ihre Seite zu ziehen verteilen die eiskalt nichtmal die Wahlflyer an uns

Interessante Information.

Zurück
Oben