G
Grasdackel
Guest
man rechtfertigt die krajina also wegen der NDH
blödsinn
Wunder dich das ?
Den Hass auf die Moslems rechtfertigt man mit der Amseleldschlacht von 1389
man rechtfertigt die krajina also wegen der NDH
blödsinn
Wunder dich das ?
grdelin
wieso dürfen wir nicht die knochen von ban jelacic rumtragen?
Und deine Gehirnoperation mit einem Sturz als Kind.
so wie die serben es mit lazar machen
Wunder dich das ?
Neprijac mi o nekoj koloni i o nekim zrtvama a pogotovo ne spominji Tuzlu.
Da bi bio upucenj znao bi da u Tuzli na izborima 92(mislim) dobila stranka Ante Markovica pa ste vi lepo unistili izbore!
Proterali ste srbe
Zaboravlja se planove Alija da spoji Bosnu sa delovima Raske (Sandzak)
samo nemojte slucajno traziti ponovo neke delove teritorije srbije ili crno gore!
E pa jebiga sada kada je Alija 93 godine odbijo mirovni plan i tako bi dobio 49% bosanske teritorije sada imamo mi 49% teritorije a vi delite sa hrvatima!
Za vehabije nisu oni nama problem jer su u vasoj polovini takozvane Federacije i daju vama lep ugled za ulazak u Evropsku zajednicu
A da ponovim ponovo prvi postene zrtve su bili u Sjekovacu zaklani od hrvatima i od hrvatskog cvijeca, znas na koga mislim. A mogli bi i spomeniti ubijenih 14 pripadnika JNA u Ravnom Selom 1991 god na teritoriji Bosne od strane Zenge. To su bili vecinom mladi Crnogorci regularne Vojske Jugoslavije i tek posle toga je bombardovano to selo.
A i nemoj imati vise obraza da poredjujes Srbe i Hitlera jer nismo mi bili u njihovim redovima(osim neke male grupice)
Trebo bi pogledati ko je prvi u Evropi dao otpor Nemcima u 2 Svetskom Ratom
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen