Hercegovac
Pablo Emilio Escobar
du bist aus RS also hast du in serbien nicht viel mitzureden!
du makedonischer verräter sei lieber leise, ihr seid sowieso shcon verloren.Was hast du noch vond einem and ? Nix.. lol
du bist aus RS also hast du in serbien nicht viel mitzureden!
du makedonischer verräter sei lieber leise, ihr seid sowieso shcon verloren.Was hast du noch vond einem and ? Nix.. lol
Majmune ja sam pola srbin, pola sandzacki bosnjak al sam rodjen u makedoniji!!!!!
Pa ko ti je srbin majka ili cale ? pa kad si sandzaklija nisi bosnjak onda si muslimanski srbin koji je prodao za malo pomoc turaka svoju vjeru..
Mozda jesam muslimanski srbin al nema dokaza mozda su moji iz bosne protekli....
otac mi je sandzaklija.....majka srpkinja......
al ipak mislim netrebas imati sta protiv sandzackih muslimana......siguran sam da nisi bijo u sandzaku.....u priboju gde sam ja zive srbi pored bosnjaka...idu zajedno usolu nema niko nista protvi drugog....nije tamo isto stanje ko sto je u BIH zato nemoras tako nesto pricati da se treba to potjerati....!!!!!!
Nisam ja rekao da imam nesto protiv njih samo sam rekao da se odluce il da priznaju da su srbi ili da su muslimanski bosjnaci.Zato sto ja uvjek moram vidjeti da se sandzaklije gledaju kao samostalan narod odnosno nesto bolje nego "prave"srbi.Ili kad vidim zelenu zastavu vasu i na drugoj strani opet navijate za srbiju kad je neko prvenstvdlucite se il ste srbi ili ne al onda nema tu zajebancije...
Ma oni su Bosnjaci i gotovo. A ti bolje da ides na operaciju mozka (a ako ga imas ikako ), ja cu ti platiti ako ti nije problem.Nisam ja rekao da imam nesto protiv njih samo sam rekao da se odluce il da priznaju da su srbi ili da su muslimanski bosjnaci.Zato sto ja uvjek moram vidjeti da se sandzaklije gledaju kao samostalan narod odnosno nesto bolje nego "prave"srbi.Ili kad vidim zelenu zastavu vasu i na drugoj strani opet navijate za srbiju kad je neko prvenstvdlucite se il ste srbi ili ne al onda nema tu zajebancije...
ja mislim da se gledaju izmedju bosne i srbije.....tesko je to pitanje....i to priznavanje je isto eine sache für sich........neki kazu da su muslimanski srbi, neki se gledaju ko svoj narod....ja kazem da su oni muslimanski srbi....jer islam je doso preko turaka....ali nije puno vazno sta su bili nego sta su sad
Ma oni su Bosnjaci i gotovo. A ti bolje da ides na operaciju mozka (a ako ga imas ikako ), ja cu ti platiti ako ti nije problem.
Sandzaklije su na utakmici Srbija - BiH navijali protiv Srbije, a naravno za BiH.Tako je tacno da ste muslimanski srbi !Nekad vidim ono sandzak ce se odvojiti od srbije ovo ono .Ja mislim ako zivite u nasoj naciji i imate srpske pradjedove morate se ponasati kao normlani sbri ne se uvjek distancirati od nas odnosno praviti kao da ste samostalna nacija.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen