Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Washington Post: Thompson svira britanski rock

Ich nix aus Bosnien. :birdman:

PS. Kako da ne, Juricic, Bandic, Djapic itd. svi su oni stranci jel da? :rolleyes:

PPS. Vecinom ne misle tako mutavo, kao sto bi ti htio.

Ma basch si nascho Bandic , njemu se polo Zagreb smije ,
i najveca lagalca,prija Komunjara sad radi kao da je prvi medju Vjernikama.
Koga on pravi Budalu.;)

Ma basch si nascho Bandic , njemu se polo Zagreb smije ,
i najveca lagalca,prija Komunjara sad radi kao da je prvi medju Vjernikama.
Koga on pravi Budalu.;)

A sto sutis za ostala dva? Jako zanimljivo i radi toga on nije Hrvat? A znaci stranci upravljaju u nasoj vladi.

Nisam rekao da je Bandic vjernik i sam znam, da je bio vec u mnogim ternutcima bahat, ali to nema veze s time da li je Hrvat ili ne. Po tome nebi ni ti bio Hrvat. :rolleyes:

A sto sutis za ostala dva? Jako zanimljivo i radi toga on nije Hrvat? A znaci stranci upravljaju u nasoj vladi.

Nisam rekao da je Bandic vjernik i sam znam, da je bio vec u mnogim ternutcima bahat, ali to nema veze s time da li je Hrvat ili ne. Po tome nebi ni ti bio Hrvat. :rolleyes:

Sto se mora Diaspora petljat u Zivot Hrvatske , svako misli da ima pravu za to nema Veze eli Zivi u Europi eli u Australi , on ne osjeca Problem koji dobiju Domaci sa vama.

Sto se mora Diaspora petljat u Zivot Hrvatske , svako misli da ima pravu za to nema Veze eli Zivi u Europi eli u Australi , on ne osjeca Problem koji dobiju Domaci sa vama.

Kao prvo, ja te nisam proglasio izdajicom, nije moj problem da ne znas citati.

Kao drugo

Hrvati iz Diaspore, koji imaju drzavljanstvo i placaju porez, znaci imaju vlastitu kucu ili stan u Hrvatskoj, moraju imati i pravo za glasanje. Za ostale me ne briga.

Zurück
Oben