KOMA
Donator
et to je to
U BIH se društvo dijeli na vladajuću kastu i ostale.
Narod je 100 % politički nesvjestan i neupućen.
"Ma ljudi moja kakva ravnopravnost o čem uopće pričate. Sa kim da budete ravnopravni. Obišao sam BiH i usuduž i poprijeko. Svugdje je situacija ista. U BIH se društvo dijeli na vladajuću kastu i ostale. narod je 100 % politički nesvjestan i neupućen. Glavni životni cilj svakog se pretvorio u "Da mi je samo državni posao". Iluzija sigurnosti. A zapravo se ukopaju do kraja života i zatvaraju u čarobni krug. Visoke škole doslovno može da završi svako, zato i ne vrijedi ništa. Situacija jeste teška ali i velikim dijelom što je narod postao i lijen. Djeca se sama odgajaju. Vođenje brige o stvarima sa kojim nemate veze postalo je svakodnevnica. Nijedan državni organ u oba entiteta NE FUNKCIONIRA.Nemamo sposobnog kadra ni za što Imamo iluziju države u kojoj svi pričaju da treba bolje, ali niko ne poduzima ništa da nam bude bolje.Većina koja raspravlja o tim entitetima zapravo nema pojma uopće o čemu se tu radi. Ko bi stvarno mogao nešto da promjeni drži se dalje od politike. U politiku ulaze samo oportunisti, neznalci i neradnici što vladajućoj kasti i paše. Kako ćeš ti nešto da vodiš i neki red da zavedeš, a ni u svojoj kući to ne možeš.... To ljudi nije problem entiteta nego našeg ovdje mentaliteta i subkulture koju SVI dijelimo. Npr veća je razlika izmedju slavonca i međimurca nego nas posavskih hrvata od bošnjaka i srba pa opet ne traže svoj entitet. Jel mislite da srbin u RS koji nema ništa i nije ni u kakvoj stranci ima veća prava kad nešto traži od RS nego hrvati kad traže u Sarajevu. Nemojte misliti da veliki Hrvati ostaju zakinuti.Ajmo malo biti i normalni realni. Iza tog grma ne leži zec ljudi moji."IO