Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

"Willkommen in Herceg-Bosna!"

et to je to

U BIH se društvo dijeli na vladajuću kastu i ostale.
Narod je 100 % politički nesvjestan i neupućen.
"Ma ljudi moja kakva ravnopravnost o čem uopće pričate. Sa kim da budete ravnopravni. Obišao sam BiH i usuduž i poprijeko. Svugdje je situacija ista. U BIH se društvo dijeli na vladajuću kastu i ostale. narod je 100 % politički nesvjestan i neupućen. Glavni životni cilj svakog se pretvorio u "Da mi je samo državni posao". Iluzija sigurnosti. A zapravo se ukopaju do kraja života i zatvaraju u čarobni krug. Visoke škole doslovno može da završi svako, zato i ne vrijedi ništa. Situacija jeste teška ali i velikim dijelom što je narod postao i lijen. Djeca se sama odgajaju. Vođenje brige o stvarima sa kojim nemate veze postalo je svakodnevnica. Nijedan državni organ u oba entiteta NE FUNKCIONIRA.Nemamo sposobnog kadra ni za što Imamo iluziju države u kojoj svi pričaju da treba bolje, ali niko ne poduzima ništa da nam bude bolje.Većina koja raspravlja o tim entitetima zapravo nema pojma uopće o čemu se tu radi. Ko bi stvarno mogao nešto da promjeni drži se dalje od politike. U politiku ulaze samo oportunisti, neznalci i neradnici što vladajućoj kasti i paše. Kako ćeš ti nešto da vodiš i neki red da zavedeš, a ni u svojoj kući to ne možeš.... To ljudi nije problem entiteta nego našeg ovdje mentaliteta i subkulture koju SVI dijelimo. Npr veća je razlika izmedju slavonca i međimurca nego nas posavskih hrvata od bošnjaka i srba pa opet ne traže svoj entitet. Jel mislite da srbin u RS koji nema ništa i nije ni u kakvoj stranci ima veća prava kad nešto traži od RS nego hrvati kad traže u Sarajevu. Nemojte misliti da veliki Hrvati ostaju zakinuti.Ajmo malo biti i normalni realni. Iza tog grma ne leži zec ljudi moji."IO

dajte ljudima radna mjesta redovne plate perspektivu nakon faksa i ljudi ce se puno manje jebavat oko nacionalizma i drugih pizdarija vezanih uz to

jebes tu drzavu u kojoj je uspjeh pobjeci iz nje da mozes normalno zivjeti i porodicu hraniti...

dajte ljudima radna mjesta redovne plate perspektivu nakon faksa i ljudi ce se puno manje jebavat oko nacionalizma i drugih pizdarija vezanih uz to

jebes tu drzavu u kojoj je uspjeh pobjeci iz nje da mozes normalno zivjeti i porodicu hraniti...
Islamische Zentren zu Bauen und Unterhalten fällt unter Arbeitsplätze

Die sind immer noch voller als im vergleich zu euren Kirchen da sein mal sicher, den weg kennt ihr wenn überhaupt nur an Weihnachten und dann auch nur um die Bräute aufzureißen, die das natürlich wissen und halbnackt sich in der Kirche präsentieren!

Friss mal deinen Frust... Unsere Kirchen haben genug Besucher und keiner von denen ist dort halbnackt unterwegs.
Ich kenn genug Muslimas die Kopftuch tragen und dann heimlich Arsch geben, also säubert erstmal euren Garten...

- - - Aktualisiert - - -

Magst du diesen schrot

Die Serien ? Nein :lol:
Ich hab nur deinen letzten Satz net so begriffen...

Zurück
Oben