Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wirtschaft der Türkei - Türkiye Ekonomisi - Economy of Turkey

Bence ABD secimleri öncesinde türkiyede bir bok olacak yine feto terröristlerine yuvarlanin sabirli olsun dedi önümüzde 3-4 hafta icinde kesinlik bisey olacak.

Bakiyorum PUTin,Erdogan ve sevenleri pek neseliler.Daha dün katil Putin diyen bazi kisiler bugün malesef üc kurusluk menfaat icin bu insanlara ve devletlere sevgi besliyorlar.Ama sunu iyi bilin ki, biz Islamdan uzak bir tavir ortaya koydugumuz müddetce selaha varamayiz.Inananlar icin bir nasihat olsun ama akleden malesef azinliktadir.Göreceksiniz!

Dürüst olun Dürüst.Satici olmayin.

:D

Bakiyorum PUTin,Erdogan ve sevenleri pek neseliler.Daha dün katil Putin diyen bazi kisiler bugün malesef üc kurusluk menfaat icin bu insanlara ve devletlere sevgi besliyorlar.Ama sunu iyi bilin ki, biz Islamdan uzak bir tavir ortaya koydugumuz müddetce selaha varamayiz.Inananlar icin bir nasihat olsun ama akleden malesef azinliktadir.Göreceksiniz!

Arkadas sececek kadar bolluk yok,hepsi birer seytan ama gemisini yüreten kaptan degil mi ?

Bir Devletin dürüst olmasi mümkün degil,bakalim hartaya Komsu Ülkelerin hangisi dürüst ki ,Türkiye olsun...

Sen ne alıyorsan bende istiyorum. Anlaşılan o ki dünya düzeninden bihabersin.

Mağaralara kendi başına yaşamayı insanların bırakalı binlerce seneyi geçti.

Sen ne alıyorsan bende istiyorum. Anlaşılan o ki dünya düzeninden bihabersin.

Mağaralara kendi başına yaşamayı insanların bırakalı binlerce seneyi geçti.

Bla Bla biz burda dim dik bir durus sergiledigimiz icin magra adami olduk ha? Gecmiste dünya düzeni yoktu da onun icin mi atalarimiz dim dik durdu? Ama heva ehli bu davayi anlamaz! Yazik yazik... :lol:

- - - Aktualisiert - - -

Arkadas sececek kadar bolluk yok,hepsi birer seytan ama gemisini yüreten kaptan degil mi ?

Bir Devletin dürüst olmasi mümkün degil,bakalim hartaya Komsu Ülkelerin hangisi dürüst ki ,Türkiye olsun...

Bir secenek yok diye haykiran arkadas sana bir cift sözüm var elbet.CHP ve MHP'yi devamli dürüstlüge davet eden Erdogan degil mi? Kurandan ayet okuyan ve seref kavramindan bahseden gene Erdogan degil mi? Peki nasil oluyor da böyle bir taviz veriliyor? Nasil oluyor da haysiyet satiliyor? Dini degerler satiliyor? Müslüman satiliyor?

Ben dogru konusani severim.Ikide bir fikrini degistireni degil.Ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün!

Zuletzt bearbeitet:
[FONT=pt_sansregular]Türkiye ile Ukrayna ortak radar üretecek
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
57fe6a82c03c0e364031651b.jpg

Türkiye ile Ukrayna arasında ilk kez savunma alanında işbirliği anlaşması imzalandı. Ukrayna Devlet Savunma İşletmesi UkroboronProm bünyesindeki Ukrinmaş şirketi ile Havelsan Hava Elektronik Sanayi, radar üretimi konusunda anlaşmaya vardı.

UkroboronProm basın sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre anlaşma, Havelsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Taner Düvenci ile Ukrinmaş Genel Müdürü Sergey Slyusarenko arasında, Kiev’Maradona Silah ve Güvenlik Fuarı’nda imzalandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Slyusarenko, "Türkiye ile Ukrayna arasında ilk defa savunma alanında işbirliği öngören bir anlaşmaya imza atılıyor. Türkiye ile işbirliği, yalnızca daha gelişmiş ürün elde edilmesini değil, NATO ülkeleri için yeni pazarlar açılmasını da sağlıyor" dedi.

Havelsan ile Ukrinmaş arasında işbirliği mutabakatına geçtiğimiz nisan ayında varıldığı belirtildi.

[/FONT]

Bla Bla biz burda dim dik bir durus sergiledigimiz icin magra adami olduk ha? Gecmiste dünya düzeni yoktu da onun icin mi atalarimiz dim dik durdu? Ama heva ehli bu davayi anlamaz! Yazik yazik... :lol:

- - - Aktualisiert - - -

Bir secenek yok diye haykiran arkadas sana bir cift sözüm var elbet.CHP ve MHP'yi devamli dürüstlüge davet eden Erdogan degil mi? Kurandan ayet okuyan ve seref kavramindan bahseden gene Erdogan degil mi? Peki nasil oluyor da böyle bir taviz veriliyor? Nasil oluyor da haysiyet satiliyor? Dini degerler satiliyor? Müslüman satiliyor?

Ben dogru konusani severim.Ikide bir fikrini degistireni degil.Ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün!

Herkez dogru konusani sever,ama kimler dogru konusuyor ki ?
Komik yani, ama hic gülmedin veya gülemedim,o zamanin Türkiye haline...
Uzun zamandir Türkiyeye gitmedin herhalde yoksa 1960-2001 senelerini bilmiyormusun ?
Babamizlar ve Ailelerimiz buraya keyfi turistik gezintisi icin mi geldi ?

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

[h=1]Rückschlag für die USA: Erdogan und Putin beschließen Turkish Stream[/h]
Die Türkei und Russland werden die Pipeline Turkish Stream bauen. Damit erhält die EU eine Chance, Energie über eine Route zu bekommen, die nicht durch die Ukraine führt. Die US-Regierung hatte bis zuletzt gegen das Projekt gekämpft.

Während des Streits zwischen Ankara und Moskau lag das Projekt auf Eis. Nach der Aussöhnung besiegeln Präsident Erdogan und Kremlchef Putin nun den Bau der Pipeline Turkish Stream. Erdogan will sein Land zum «Erdgas- und Energiehandelszentrum» machen – auch für die EU.
Zwei Monate nach ihrer Aussöhnung haben der türkische Staatspräsident Recep Tayyip Erdogan und Kremlchef Wladimir Putin den Bau der lange geplanten Gaspipeline Turkish Stream besiegelt. Die Energieminister beider Länder unterzeichneten am Montagabend in Istanbul in Anwesenheit Erdogans und Putins ein entsprechendes Regierungsabkommen. Durch die Pipeline soll russisches Erdgas durch das Schwarze Meer über die Türkei bis an die Grenze Griechenlands gebracht werden.
Mit Turkish Stream und mit der geplanten Pipeline Nord Stream will Russland die Ukraine bei der Belieferung der EU mit Gas umgehen. Der Chef des russischen Energiekonzerns Gazprom, Alexej Miller, sagte, das Abkommen sehe den Bau von zwei Röhren auf dem Grund des Schwarzen Meeres vor. Die Fertigstellung der ersten Röhre sei für 2019 geplant.

http://www.deutsch-tuerkische-nachr...rdogan-und-putin-beschliessen-turkish-stream/

oje, in der Vergangenheit gab es viele LOI`s im bezug auf gas Pipelines.
doch zum bau kam es nicht

Zurück
Oben