Bakiyorum PUTin,Erdogan ve sevenleri pek neseliler.Daha dün katil Putin diyen bazi kisiler bugün malesef üc kurusluk menfaat icin bu insanlara ve devletlere sevgi besliyorlar.Ama sunu iyi bilin ki, biz Islamdan uzak bir tavir ortaya koydugumuz müddetce selaha varamayiz.Inananlar icin bir nasihat olsun ama akleden malesef azinliktadir.Göreceksiniz!
Dürüst olun Dürüst.Satici olmayin.
![]()
Bakiyorum PUTin,Erdogan ve sevenleri pek neseliler.Daha dün katil Putin diyen bazi kisiler bugün malesef üc kurusluk menfaat icin bu insanlara ve devletlere sevgi besliyorlar.Ama sunu iyi bilin ki, biz Islamdan uzak bir tavir ortaya koydugumuz müddetce selaha varamayiz.Inananlar icin bir nasihat olsun ama akleden malesef azinliktadir.Göreceksiniz!
Dürüst olun Dürüst.Satici olmayin.
![]()
Sen ne alıyorsan bende istiyorum. Anlaşılan o ki dünya düzeninden bihabersin.
Mağaralara kendi başına yaşamayı insanların bırakalı binlerce seneyi geçti.
Arkadas sececek kadar bolluk yok,hepsi birer seytan ama gemisini yüreten kaptan degil mi ?
Bir Devletin dürüst olmasi mümkün degil,bakalim hartaya Komsu Ülkelerin hangisi dürüst ki ,Türkiye olsun...
Bla Bla biz burda dim dik bir durus sergiledigimiz icin magra adami olduk ha? Gecmiste dünya düzeni yoktu da onun icin mi atalarimiz dim dik durdu? Ama heva ehli bu davayi anlamaz! Yazik yazik...
- - - Aktualisiert - - -
Bir secenek yok diye haykiran arkadas sana bir cift sözüm var elbet.CHP ve MHP'yi devamli dürüstlüge davet eden Erdogan degil mi? Kurandan ayet okuyan ve seref kavramindan bahseden gene Erdogan degil mi? Peki nasil oluyor da böyle bir taviz veriliyor? Nasil oluyor da haysiyet satiliyor? Dini degerler satiliyor? Müslüman satiliyor?
Ben dogru konusani severim.Ikide bir fikrini degistireni degil.Ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün!
oje, in der Vergangenheit gab es viele LOI`s im bezug auf gas Pipelines.
doch zum bau kam es nicht
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen