Junuz_Đipalo
Top-Poster
Ja volim slušat Barišu Kovačevića.
Ja volim slušat Barišu Kovačevića.
(..)
Srbi su, ako pogledamo tu operaciju "Koridor" smatrali je borbom za biti ili nebit', zivot i smrt. Svi zapovjednici (Novica Simic recimo) su bili visoko skolovani oficiri JNA, a kasnije promovirani u generalske cinove. Mozda bi sa hrvatske strane bilo drukcije, da je tamo vodio glavnu rijec Bobetko, a ne Basarac npr.
salko_dinamitaš;3293889 schrieb:Ja volim slušat Barišu Kovačevića.
Nein, das war aussichtslos, auch wenn sich ARBIH zweiter Korpus eingeschaltet hätte, paar HV-Einheiten (war ja offiziell verboten , wegen ,,Aggression auf BH") usw., zum damaligen Zeitpunkt keine Chance, meine Einschätzung.
Haben dort noch gut gekämpft und lange ausgehalten, masallah..
95 war andere geschichte, da wär alles bis Brcko ruckizucki gefallen..
kakav Bobetko?
Diese VT gehen mir auf den Sack, na kraju ispada da je cijeli rat insceniran zbog podjele Bosne
pogotovo odrzljivijeOvdje se mogu sloziti dobrim djelom, ali ipak ne sa svim. (..) Kada pricamo o Posavini, sta ja znam, ja bi rekao' da je Tudjmanu Dubrovnik/juzno ratiste bilo vaznije nego Odzak ili Modrica.
So ein Gebiet zu halten, angegriffen von beiden Seiten, ist unrealistisch, die hatten praktisch den Fluss im Rücken.Mada sa druge strane imaces bijes domace javnosti, pad morala vojnika, nevjerica u pobjedi, nema vise te Banske Hrvatske iz 1939 koju je Tudjman sanjao,
ne, odnos snaga 95 nije bio 10:1Odnos snaga u toj odsudnoj borbi za velik dio Posavine je bio u korist srpskih snaga barem za 10:1 (sto je recimo za vrijeme "Bljeska" i "Oluje" bilo u vasu korist).
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen