Vodka_i_Džin
Ultra-Poster
Dinarski-Vuk schrieb:Nego pazi ti da te oni ne iskljuce sa foruma, bilo bi steta da nam odu Srbende kao ti sa ovog foruma
auuuh, velika steta vala
sala
Dinarski-Vuk schrieb:Nego pazi ti da te oni ne iskljuce sa foruma, bilo bi steta da nam odu Srbende kao ti sa ovog foruma
Crna_Gora_BP schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Nego pazi ti da te oni ne iskljuce sa foruma, bilo bi steta da nam odu Srbende kao ti sa ovog foruma
auuuh, velika steta vala
Jastreb schrieb:Macedonian schrieb:Danke! Die Vorlage hatte ich dir schon geschickt. Wieso down?
Mit Down meine ich im anderen Sinne... Keine Besucher^^
Venom schrieb:sponzora ? sponzor nek budu srbi u dijaspori, samo treba da se pokrene takva akcija
Posle svega sta je bilo, neverujem da bi se ljudi toliko angazovali da uopste vredi pokrenuti takvu akciju(ma da je i vecina dijasporaca jos dan danas patriotski nastrojena)... nije tesko stvoriti jednu jedinicu... ali nama treba brojna dobro obucena i naoruzana sila...
Jastreb schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:Jastreb schrieb:
audi
(moj ti)
naudi
Dinarski-Vuk schrieb:Nego jel ti vidis ko sve postade Mod, da ne povjeruje covjek al jebiga, ovdje me nista vise nemoze iznenaditi
Nego pazi ti da te oni ne iskljuce sa foruma, bilo bi steta da nam odu Srbende kao ti sa ovog foruma
Macedonian schrieb:Hellenic schrieb:Eime stin Anglia bre... ;-)
Pos pernas? Mou fenete pos apo tote pou piges stin agglia asxolise perisotero me to Forum, eeee?
Ta Fish & Chips einai nostima?
Jastreb schrieb:Crna_Gora_BP schrieb:Jastreb schrieb:
audi
(moj ti)
naudi
jebes
pa
grebes
Hellenic schrieb:Den to blepo etsi... den exo computer edo... kai parapano doulia..
Ta fish & chips einai xadomara..
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen