Junuz_Đipalo
Top-Poster
Njegovo vrijeme je davno prošlo.
Nije očito svatio.
Inflacija burazeru, inflacija.
Nije očito svatio.
koji skenj
salko_dinamitaš;3530431 schrieb:Njegovo vrijeme je davno prošlo.
Nije očito svatio.
salko_dinamitaš;3530436 schrieb:
iskreno....na koncertu (to je bilo skoro prije dvije godine) .....stare pjesme je bolje pjevao nego prije....moze on jos...neka ostane i ziv jos sto godina...
ja ne znam sta cu ja kad on umre :S ....ni razmisljat o tome nebi
njegovo vreme nikad nece proci, on je legenda
mozda ce tvoje jednom proci, ili moje , ali njegovo ne
salko_dinamitaš;3530440 schrieb:kako kome.
meni je on sada u rangu svih ostalih ovih kvazimuzičara.
željko bebek je umro. ovaj sada je zombi bebek.
salko_dinamitaš;3530440 schrieb:- - - Aktualisiert - - -
jel? svako koji će mi pjevat za pet soma eura u smrdljivom kafiću ili na svadbi je već davno umra kao umjetničar.
reko sam u prethodnom postu. 'onaj' bebek je legenda. njega više nema. 'ovaj' bebek danas je zombi koji puni devizni račun sa starom slavom.
salko_dinamitaš;3530440 schrieb:jel? svako koji će mi pjevat za pet soma eura u smrdljivom kafiću ili na svadbi je već davno umra kao umjetničar.
reko sam u prethodnom postu. 'onaj' bebek je legenda. njega više nema. 'ovaj' bebek danas je zombi koji puni devizni račun sa starom slavom.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen