Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zeljko Bebek

salko_dinamitaš;3530431 schrieb:
Njegovo vrijeme je davno prošlo.
Nije očito svatio.
Inflacija burazeru, inflacija.

iskreno....na koncertu (to je bilo skoro prije dvije godine) .....stare pjesme je bolje pjevao nego prije.... :lol: moze on jos...neka ostane i ziv jos sto godina... :D ja ne znam sta cu ja kad on umre :S ....ni razmisljat o tome nebi

iskreno....na koncertu (to je bilo skoro prije dvije godine) .....stare pjesme je bolje pjevao nego prije.... :lol: moze on jos...neka ostane i ziv jos sto godina... :D ja ne znam sta cu ja kad on umre :S ....ni razmisljat o tome nebi

kako kome.
meni je on sada u rangu svih ostalih ovih kvazimuzičara.
željko bebek je umro. ovaj sada je zombi bebek.

- - - Aktualisiert - - -

njegovo vreme nikad nece proci, on je legenda
mozda ce tvoje jednom proci, ili moje , ali njegovo ne

jel? svako koji će mi pjevat za pet soma eura u smrdljivom kafiću ili na svadbi je već davno umra kao umjetničar.
reko sam u prethodnom postu. 'onaj' bebek je legenda. njega više nema. 'ovaj' bebek danas je zombi koji puni devizni račun sa starom slavom.

salko_dinamitaš;3530440 schrieb:
kako kome.
meni je on sada u rangu svih ostalih ovih kvazimuzičara.
željko bebek je umro. ovaj sada je zombi bebek.

umukni covjece!
nemoj da mi ga kvaris....jos uvijek valja....iako je ostario i sve to, jos je dobar!

- - - Aktualisiert - - -

jel? svako koji će mi pjevat za pet soma eura u smrdljivom kafiću ili na svadbi je već davno umra kao umjetničar.
reko sam u prethodnom postu. 'onaj' bebek je legenda. njega više nema. 'ovaj' bebek danas je zombi koji puni devizni račun sa starom slavom.

sta mislis o Nedi Ukraden?

...od necega mora covjek ziviti.....

rekla sam....ako uspijem...pjevat ce i na mojoj svadbi...ma da i kosta vise od pet eurica...

Zurück
Oben