Čelebić Habiba
Sajber harambasha
Zasto bi ti misljenje jedne osobe sa interneta pokvarilo misljenje o bebeku?umukni covjece!
nemoj da mi ga kvaris....jos uvijek valja....iako je ostario i sve to, jos je dobar!
Zasto bi ti misljenje jedne osobe sa interneta pokvarilo misljenje o bebeku?umukni covjece!
nemoj da mi ga kvaris....jos uvijek valja....iako je ostario i sve to, jos je dobar!
sta mislis o Nedi Ukraden?
Neda Ukraden je u jednoj kafani gostovala, ne znam za koliko soma, al joj jedan gabor gastarbajterski bacao pare i ona se saginjala i kupila pare s poda. Drugarica moja je to videla i rekla, fuj, kakva je jadnica..salko_dinamitaš;3530447 schrieb:Neću da trošim riječi na nju.
Imala je ona vrijeme, kraljica yu-popa. Sada. Ma. Nego, kako gori u švabiji? al standard, jebiga.
Zasto bi ti misljenje jedne osobe sa interneta pokvarilo misljenje o bebeku?
Neda Ukraden je u jednoj kafani gostovala, ne znam za koliko soma, al joj jedan gabor gastarbajterski bacao pare i ona se saginjala i kupila pare s poda. Drugarica moja je to videla i rekla, fuj, kakva je jadnica..
Jadni su ljudi koji misle kao ona, Iz kojeg razloga je jadnica? Ili Bebek sto peva na svadbama`????
Jel , bili su dobri kad je stanje sjajno, kad je bilo vreme rokenrola, seksa, droge i alkohola, dok je sve bilo bajno, sad nam vise ne valjaju,,..
ba, kako sam besna
Nikakvog postovanja nema ova omladina
salko_dinamitaš;3530459 schrieb:ko cigančad. parrreeeeeee. samo pare. lajat ću za pare ko cuko avvvvv avvvvvv.
kupit ću pare po podu. bljak.
gospoda, pravi umjetnici, to ne rade. točka. oš vidit terezu kesoviju kako kupi pare što joj neki ćifut baca po podu?
misliš da bi milan mladenović pokojni pjevo po gastarbajterskim rupama za šaku kikirikija i čunga lungu?
nijma nije muzika sredstvno zarade. ili možda djelomično je, ali ne za cijenu dostojanstva. dok stoka daje bulju za pet maraka.
salko_dinamitaš;3530471 schrieb:pročitaj još jednom od početka šta sam napiso.
čekam.
jesi?
e sad još jednom pročitaj, kokoško, i malo mućni tintarom.
jest ljepa, ali vjerujem da ti ne služi samo kao ukras na
ramenima.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen