Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zeljko Bebek

salko_dinamitaš;3530447 schrieb:
Neću da trošim riječi na nju.
Imala je ona vrijeme, kraljica yu-popa. Sada. Ma. Nego, kako gori u švabiji? al standard, jebiga.
Neda Ukraden je u jednoj kafani gostovala, ne znam za koliko soma, al joj jedan gabor gastarbajterski bacao pare i ona se saginjala i kupila pare s poda. Drugarica moja je to videla i rekla, fuj, kakva je jadnica..

Jadni su ljudi koji misle kao ona, Iz kojeg razloga je jadnica? Ili Bebek sto peva na svadbama`????

Jel , bili su dobri kad je stanje sjajno, kad je bilo vreme rokenrola, seksa, droge i alkohola, dok je sve bilo bajno, sad nam vise ne valjaju,,..
ba, kako sam besna

Nikakvog postovanja nema ova omladina

Neda Ukraden je u jednoj kafani gostovala, ne znam za koliko soma, al joj jedan gabor gastarbajterski bacao pare i ona se saginjala i kupila pare s poda. Drugarica moja je to videla i rekla, fuj, kakva je jadnica..

Jadni su ljudi koji misle kao ona, Iz kojeg razloga je jadnica? Ili Bebek sto peva na svadbama`????

Jel , bili su dobri kad je stanje sjajno, kad je bilo vreme rokenrola, seksa, droge i alkohola, dok je sve bilo bajno, sad nam vise ne valjaju,,..
ba, kako sam besna

Nikakvog postovanja nema ova omladina

ko cigančad. parrreeeeeee. samo pare. lajat ću za pare ko cuko avvvvv avvvvvv.
kupit ću pare po podu. bljak.

gospoda, pravi umjetnici, to ne rade. točka. oš vidit terezu kesoviju kako kupi pare što joj neki ćifut baca po podu?
misliš da bi milan mladenović pokojni pjevo po gastarbajterskim rupama za šaku kikirikija i čunga lungu?

nijma nije muzika sredstvno zarade. ili možda djelomično je, ali ne za cijenu dostojanstva. dok stoka daje bulju za pet maraka.

salko_dinamitaš;3530459 schrieb:
ko cigančad. parrreeeeeee. samo pare. lajat ću za pare ko cuko avvvvv avvvvvv.
kupit ću pare po podu. bljak.

gospoda, pravi umjetnici, to ne rade. točka. oš vidit terezu kesoviju kako kupi pare što joj neki ćifut baca po podu?
misliš da bi milan mladenović pokojni pjevo po gastarbajterskim rupama za šaku kikirikija i čunga lungu?

nijma nije muzika sredstvno zarade. ili možda djelomično je, ali ne za cijenu dostojanstva. dok stoka daje bulju za pet maraka.

Pazi, da Mladenovic nije umro rano, bog da mu dusu prosti, da mu je krenulo malo skrlj,,,,i da je MORAO, jebi , kriza, inflacija, ovo ono,,da ima dugove,,,i da je isto kupio pare s poda, sav bi njegov dotadasnji uspeh pao u vodu zbog neke njegove krize.
Da.
Sigurno.

Kako lako pokazujemo prstom na druge.

pročitaj još jednom od početka šta sam napiso.

čekam.

jesi?

e sad još jednom pročitaj, kokoško, i malo mućni tintarom.
jest ljepa, ali vjerujem da ti ne služi samo kao ukras na
ramenima.

Zurück
Oben