warum regst dich auf über meinen post??Na und, Wolfsburg hat gute Chancen im Europacup zu spielen und so schwach sind sie auch nicht. Wo hast du das gelesen?![]()
tu ich auch nicht...warum regst dich auf über meinen post??
die haben höchstens interesse an ihm, aber kaufen werden die den auf keinen fall.Werder u lovu na Senijada Ibričića
![]()
Gotovo će sigurno u ovom prijelaznom roku pasti rekordni transfer u povijesti NK Zagreba.
Naime, predsjednik Dražen Medić najtraženijeg klupskog igrača Senijada Ibričića neće prodati ispod dva milijuna eura, a za očekivati je da će se cijena popeti i na tri milijuna.
Plemeniti veznjak, koji je ovo proljeće sjajno odigrao u ulozi napadača i prvenstvo zaključio sa 12 postignutih pogodaka, tražen je u više zemalja, a osim kijevskog Dynama trenutačno najozbiljniji pretendent na Ibričićeve usluge je Werder iz Bremena.
Njemački klub traži igrača koji bi bio podrška Brazilcu Diegu i njegov potencijalni nasljednik, a Ibričić se uklapa u tu percepciju i njemački klub je već uspostavio kontakt s predsjednikom Medićem.
Završna Ibričićeva proba trebala je biti utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u terminu 24. svibnja, ali kako nije pronađen suparnik, već bi BiH trebala dva dana kasnije putovati u Iran, možda Werder i neće tražiti dodatne provjere, nego će Ibričića dovesti odmah nakon završetka njemačkog prvenstva ove subote.
- Predsjednik mi je potvrdio da su stigle ponude iz Njemačke, Turske, Ukrajine i Nizozemske i da je samo pitanje koja će od njih biti najbolja i najprihvatljivija za mene i Zagreb - otkriva Ibričić, ali precizira samo kijevsku ponudu:
- Dynamo iz Kijeva ima sve na stolu, i odštetu i moje uvjete jer je Medić ove zime već s njima pregovarao i možda je to ipak najizglednija opcija. Za imena drugih klubova u utrci još ne znam.
Je li u kombinaciji i zagrebački Dinamo?
- Ni sa kim iz Dinama nisam još razgovarao, a vjerojatno u Maksimiru čekaju rasplet s trenerom za sljedeću sezonu. Ako sam želja gradonačelnika Bandića, ne mora me željeti i struka, premda bi Dinamo za mene bio veliki i poželjni izazov - kazao je za kraj sjajni veznjak Pjesnika.
Werder u lovu na Senijada Ibričića | NOGOMET | NOGOMET | Sportske Novosti | Sport | Hrvatska | Toni Roić |
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen