Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

Wird vielleicht jemand nach Sarajevo hinfahren? Ich jedenfalls würde gerne bei diesem Spiel dabei sein, aber momentan wie es aussieht erlaubt es mir die Zeit nicht. :mad: Bin echt gespannt was in den nächsten Wochen und Monaten im bosnischen Verband passiert... ich hoffe dass alle Spieler boykottieren werden (von den ersten gibts schon Absagen) und das mit Komsic klingt ja auch nicht schlecht... :D hoffentlich passiert das Beste....

Es müssen die guten Spieler wie Misimovic,Papac,Spahic...und die jungen Spieler wie Dzeko,Pjanic,Salihovic boykottieren.Nur so kann man ein zeichen setzten.

Hoffentlich besucht jetzt auch keiner das Stadium in Zenica.Aber dafür in Sarajevo:icon_smile:

misimovic und pjanic haben abgesagt.

spahic, papac und co. werden wohl folgen. salihovic ist auf malle am feiern. dzeko und ibricic planen auch nicht anzureisen.

mal schauen wer alles kommt.

dahinter steckt immer noch krmce pasalic.

Apelujem na BHF koji zive u Engleskoj, da skoknu do Londona i pronadju Ahmeda Pasalica!!!!
Tom covjeku treba za pocetak polomiti i ruke i noge. Treba mu onu labru razvaliti da mu vise ne padne na pamet da se petlja.

Kako ne shvatate da je to sve njegova igranka???

On se povukao s direktorskog mjesta i napustio zemlju. Ostavio je Muniba na ledu, a produzenjem mandata jos je vise Muniba uvalio u govna i kompromitovao ga. Sada ce Munib da odgovara i za njegove zlocine, dok se on brcka u Londonu od opljackanih para saveza i postotaka.
Eh, onda je Pasa preko svog poslusnog golemog psica (kurve i hinje) Bahe Topalbecirevica pokusao u repku proturiti Elingtona (dobio bi procenat - Ako Elington zaigra za BiH ugovor bi mu skocio za MILION FUNTI). Pa smo svi to prozreli, kao i Kodro i Bola - zato je Pasa krenuo u privatni rat preko svojih poslusnika u Savezu protiv buntovnika Kodre i Bole.
Naravno, tu je i Misimovic - produkt Pase (pokusaj transfera u Englesku - sve propalo jer je Misim promjenio odluku i poslusao Kodru).

Kad je Pasa vidio da gubi tlo pod nogama, onda je povukao i posljednji potez, a to je da poslusnici izaberu Iran bez saglasnosti strucnog staba i onda se desio scenarij koji se desio. Kodro je upao u ''Zamku'', poslusnici su odradili svoj posao i gle cuda: Otkazan susret sa Iranom!!!!
Kako to otakazan - data noga selektoru, zar se nije moglo otkazati i po volji selektora????
Cilj Pase je bio da se ugovaraju lije utakmice gdje bi Kodro bio prisiljen zvati anonimuse (kao u Japan ili Iran), gdje bi on tako opet proturao lijeve igrace, a zna se da Pasa drzi bh ligu i transfere. To vi znamo!!!!

Znaci svima je jasno!
Ahmed Pogan Pasalic vuce konce iz Londona, a sada se najavljuje da bi mogao preuzeti FK Sarajevo, da bude jos blizi savezu, a s druge strane ima nove adute u vidu Cire Blazevica i njemu slicnih i podobnih za preprodaju u savezu! Cuj Denijal Piric privremeno selektor, a reference???

Zar ste mislili da ce se Pasa tek tako povuci?
Zato vas jos jednom molim BHF u UK dajte nadjite i polomite tog covjeka!!!!

misimovic und pjanic haben abgesagt.

spahic, papac und co. werden wohl folgen. salihovic ist auf malle am feiern. dzeko und ibricic planen auch nicht anzureisen.

mal schauen wer alles kommt.

dahinter steckt immer noch krmce pasalic.

Ein guter Anfang ist schonmal gemacht.:icon_smile:

B H F A N A T I C O S
Support Army of Bosnia and Herzegovina
ZA: PREDSTAVNICI MEDIJA BIH
OD: VODJE BHFANATICOS-a
TEMA: SAOPSTENJE ZA JAVNOST

14. maj/svibanj 2008.godine

BHF Savezu.

Bez ikakvog mudrovanja, filozofiranja, a pogotovu bilo kakvog daljeg objasnjenja, jer kome do sad nije jasno njemu nikad nece ni biti, BHF daje bezrezervnu podrsku Kodri i Bolicu u njihovom nastojanju da udare temelj jednoj novoj, zdravoj reprezentaciji gdje ce se znati ko, sta i kako treba da radi. Stara narodna poslovica kaze da se sa rogatim ne valja bosti. Eh, dragi nasi klosari iz saveza, konacno su nasi rogovi veci.

Posto sa bagrom ne ide fino, vise nam ne pada na pamet da se ustrucavamo od radikalnih mjera (obraz, znate, to je ono sto vi nemate). Bicemo precizni i konkretni sa nasim stavovima, zahtjevima i porukama:

1. ako Kodri i Bolicu "dlaka fali s glave" bice nereda, loma, kazni, krvi i nemira kakve jos niste vidjeli.

2. ako se onom krivoustom debilu od neandertalca opet produzi mandat za generalnog sekretara, dobicete isti scenario kao pod tackom br 1.

3. isto vazi i za Miodraga Kuresa - morona.​

Ako ste toliko plitki da zbog 200 000 maraka (koliko biste od Irana dobili) rusite strucni stab, mi cemo vam tih 200 000 izbiti na prvoj kvalifikacionoj utakmici. Necete imati mira, sjetite se Osla, i dobro jos jednom razmislite na sta ste spremni, jer mi odavno cekamo na ovo na sto cete nas navesti. I na domacim i na stranim utakmicama imacete puno gore nerede od onih u Oslu, a vi se dobro sjecate brojke od nekih petnaestak hiljada ljudi u Briselu, pa upotrijebite svoju mastu u koje se svrhe ta masa moze upotrijebiti. Necete smjeti dalje od Marin dvora, necete mirnog sna imati, to vam obecavamo!!!

VODJA BHFANATICOS-A

BENGAL-BHF

Ekskluzivno za BHF: Senadin Ibričić
[FONT='Tahoma','sans-serif']
ibričić.jpg
[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press:[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] Senadine, šta misliš o Savezu?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Savez se mora mijenjati, ovako zaista više ne ide!!![/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: Kakvo je tvoje mišljenje o Mehi Kodri i Elviru Boliću?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Kodro je uz Ćiru za mene jedan od najboljih trenera i moje mišljenje je da je jedino on mogao nešto da napravi. Čovjek je u veoma kratkom roku, zajedno sa svojim stručnim štabom, stvorio takav ambijent i ekipu koja je imala realne šanse da ostvari dobre rezultate. Kodro i Bola su autoriteti i veliki prijatelji BiH, nogometa i bili su tu jedino iz ljubavi.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: Kakva je bila atmosfera u timu?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Atmosfera je bila ekstra, harmonična i profesionalna.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: Senadine kako ćes ti postupiti, da li ćeš se odazvati pozivu Pirića i tolerisati greške Saveza?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Ja sam timski igrač i poštujem starije igrače. Kako oni postupe tako ću i ja, ali iskreno rečeno volio bih da se napokon nešto promijeni u Savezu, i da zajedno sa Kodrom kao selektorom i njegovim stručnim štabom ostvarimo uspjeh na SP.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: Da li ostali igrači dijele tvoje mišljenje o Savezu?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Čuo sam se sa Džekom i imamo isto mišljenje o stanju u Savezu.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: U zadnje vrijeme se piše mnogo o tvom transferu iz Zagreba. Koliko je to tačno i gdje bi sebe volio da vidiš u budućnosti?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Istina je da imam dosta ponuda iz Turske, Holandije i Njemačke. Želim otići negdje gdje ću napredovati. Volio bih u Njemačku.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press: I za kraj, šta misliš o BHF-u?[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Ibričić: Ja da ne igram, bio bih BHF!!! [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']BHF Press[/FONT]

EVO GA!!!

Ovim pozivamo sve ljubitelje fudbala u nasoj zemlji da kazu jednom za sva vremena "NE!" kriminogenom miljeu koji vlada u Nogometnom Savezu Bosne i Hercegovine i da svojim ucescem na demostracijama ispred zgrade NS-a u subotu, 24.5. u 12 sati dadnu podrsku istinskim fudbalskim velicinama Mehi Kodri i Elviru Bolicu, ljudima koji su se usprotivili lopovima i amaterima iz vrha BeHa nogometa.

Organizator

"Omladinski pokret za bolju Bosnu i Hercegovinu"

to VELEZ halt uns weiter auf dem laufenden ;-)
find ich gut von dir....

Zurück
Oben