Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

Dann ist ja gut.Ich finde es nur seltsam das du seit Jahren nicht mehr in Modric warst, dafür aber in New York und London....gibts aber als Ort die RS ein.

gut das habe ich bei meiner anmeldung vor weiss ich wieviel jahren hier reingeschrieben und danach nicht mehr geändert...
wenn ich es ändern kann, dann ändere ich es auf zürich.

Edit: habs jetzt geändert

gut das habe ich bei meiner anmeldung vor weiss ich wieviel jahren hier reingeschrieben und danach nicht mehr geändert...
wenn ich es ändern kann, dann ändere ich es auf zürich.

Edit: habs jetzt geändert

Sehe gerade...du bist ja ein alter Hase....und nicht mal 300 Beiträge:D

Wie das?

nein danke.

aber ciro könnt ihr haben samt verband.

Velez.....schau dir mal das hier an!

Ich finde es scheisse das sich der bosnische Trainer in die Politik einmischt, und dazu noch so Anti-Bosna mässig!

ĆIRO BLAŽEVIĆ: PODRŽAVAM INICIJATIVU MIROSLAVA TUĐAMANA O TRI ENTITETA U BIH

Selektor bh reprezentacije i blizak prijatelj Tuđmanovih izjavio je za Biznis.ba kako podržava inicijativu Miroslava Tuđmana da BiH bude uređena kao država sa tri entiteta. „Miroslav Tuđman je vrsni političar i on će sasvim sigurno pobijediti na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Takvo je rasploženje naroda, ja to vidim i osjetim da će Miro Tuđman pobjediti, Hrvatskoj treba takav političar, a kada pobjedi, onda će zasigurno njegove ideje, pa i ova o BiH sa tri entiteta dobiti na težini i na značaju“, rekao je Ćiro Blažević u razgovoru za Biznis.ba ...
"Uostalom, ja sam bio u Švicarskoj, ona je također podijeljena na tri dijela, između tri naroda pa je to normalna zemlja. Ljudi u nas malo znaju ali u Švicarskoj se stalno, stalno svađaju, ali tako da to ne nanosi štetu – to su narodi koji se stalno svađaju, pa što i mi ne bi bili Švicarska. A kada se BiH uredi sa tri entieta, onda ja želim da bude sve kao prije, kao nekad kad sam ja bio mlad i kada se nije gledalo ko je musliman, ko Srbin, ko Hrvat – da nam konačno dođe iz guzice u glavu da ljepše živimo svi skupa", rekao je selektor bh reprezentacije Ćiro Blažević za Biznis.ba.

Diese Auflösung ist verkleinert. Klick auf den Balken um das Bild in vollständiger Auflösung anzuschauen. Die Originalgröße ist 507x594.

Zurück
Oben