Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

"Objavio sam širi spisak, jer imamo četvoricu povrijeđenih fudbalera (Berberović, Nadarević, Damjanović i Ibričić) i ne znam hoće li biti spremni do predstojećih mečeva", objasnio je Muzurović.

Prema selektorovim riječima, čini se da je otklonjena i dilema oko nastupa Elvira Rahimića.

"Prije sat vremena sam razgovaro s Rahimićem. Pitao sam ga ima li prepreka za njegov nastup. Odgovorio mi je da nema, da želi igrati za BiH i da će se odazvati pozivu", istakao je juče Muzurović.

Muzurović je ulogu favorita u meču s Turskom prepustio gostima, ali...

"Nemamo imperativ i stoga očekujem da momci posao odrade kao u meču sa Norveškom. Niko nam ne može zabraniti da se nadamo povoljnom rezultatu. U predstojeće dvije utakmice moramo ući maksimalno, jer ni Maltu ne smijemo potcijeniti", rekao je Muzurović.

Okupljanje bh. reprezentativaca zakazano je za 27. maj, a do meča s Turskom odradiće sedam treninga.

Posjeta Kinder SOS selu
Bh. reprezentativci tokom boravka u Sarajevu, pored obaveznih treninga, imaće i jedan humanitarni zadatak. Planirano je da u ponedjeljak (29. maja) posjete Kinder SOS selo. Dva dana kasnije, ispred Katedrale planirano je druženje sa građanima, a oni najsretniji će dobiti poklone sa potpisima naših reprezentativaca.

der dario is nicht schlecht in der hnl auf seiner position vlt der beste in der hnl ;)

aus dem wird noch was, samo da hajduk ne rasproda opet cjeli tim ko svake sezone...
bazdarevics grenoble sol intresse an ihm haben. muss ja ein guter sein.
hoffe grenoble kauft viele balkaners ein für die cl in 2 bis 3 jahren. das geld dazu haben sie:iconbiggrin:

DAMIR VRANČIĆ

[SIZE=-2]* 04.10.1985 in Slavonski Brod, 184 cm, 74 kg.

Position:

Mittelfeld

Laufbahn:

[SIZE=-2]1993-2000 [/SIZE][SIZE=-2]VfR Kesselstadt [/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=-2]2000-2002 [/SIZE][SIZE=-2]Eintracht Frankfurt Fußball AG [/SIZE][SIZE=-2]2002-0000 [/SIZE][SIZE=-2]1. FSV Mainz 05 [/SIZE]
Spiele und Tore:

Bundesliga:
06 (00) für 1. FSV Mainz 05

Regionalliga:
14 (01) für 1. FSV Mainz 05

Oberliga:
22 (10) für 1. FSV Mainz 05

U19-Bundesliga:
26 (07) für 1. FSV Mainz 05

Erfolge:

Qualifikation für die U19-Bundesliga 2003
mit dem 1. FSV Mainz 05.