Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

Kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić obratio se navijačima Bosne i Hercegovine.

"Nikada vas nećemo iznevjeriti. Ne vjerujete svemu što pročitate u medijima. Nama je bilo teško nakon poraza u Zenici kao i vama. Sutra ćemo igrati kao da smo kod kuće, a na takvu podršku smo navikli. Nadamo se da će utakmica završiti povoljnim rezultatom za nas", naglasio je Spahić.

Kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić obratio se navijačima Bosne i Hercegovine.

"Nikada vas nećemo iznevjeriti. Ne vjerujete svemu što pročitate u medijima. Nama je bilo teško nakon poraza u Zenici kao i vama. Sutra ćemo igrati kao da smo kod kuće, a na takvu podršku smo navikli. Nadamo se da će utakmica završiti povoljnim rezultatom za nas", naglasio je Spahić.
Lieber nicht :D

"Bosna i Hercegovina je zaslužila malo radosti. Odigrali smo utakmicu iz anala... Nakon što sam vidio igrače u svlačionici teško je reći bilo šta. Nikoga ne mogu da krivim. Hvala svima na trudu. Da je Makedonija pobijedila, koja je odustala, danas bismo prošli. Nismo imali pomoći od balkanskih timova. To je košarka, čestitke Litvaniji", rekao je Petrović nakon što je BiH i pored pobjede nad favorizovanom Litvanijom propustila nastavak takmičenja.

"Definitivno smo zaslužili da prođemo dalje. Nažalost, ni Makedonija, niti Crna Gora nam nisu bile od ruke. Ovi momci su ponos čitave zemlje. Svi mi imamo razloga biti ponosni", rekao je Petrović, te dodao:

"Žao mi je zbog jedne napaćene zemlje koja treba sportski uspjeh. Žao mi je i zbog igrača. Vjerujem da će u budućnosti biti bolje."

Zurück
Oben