Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zvezda Fans (Delije)

91 haben wir alles weggefickt ob in Beograd,Zagreb oder Split.

BILI SMO NAJJACI 91 PRVE SMO MI BILI KRALJEVI SVIJETA TO NAM NIKO NECE UZETI

Deswegen wurde BBB auch in die TOP TEN Gewählt und DElija oder Zvezda gibt es gar nicht auf der Liste!:birdman:

bad blue boys, hört sich eher wie eine gay-organisation an, was das foto mit den grinsenden tunten auch bestätigt.

deine top-ten stand eher für die grössten gay-gemeinschaften.:toothy2:

badblueboys-dinamonavijaci-.jpg

> Delije: Dolazimo pomoći pravoslavnoj braći!

"Nažalost Rusi stižu neorganizirano i bez nekakvog vodstva. Očekujemo 500 njihovih navijača i ovo je bez dileme utakmica visokog rizika", rekao je Vrbanović i dodao:

"Od kada sam ja direktor, nikada se nije dogodilo da Uefa šalje svoja dva čovjeka. Iako smo u posljednje vrijeme na nešto boljem glasu, ovo dovoljno govori da Dinamo nije baš na svjetlijoj stranici Uefine knjige kad su u pitanju sigurnost i navijači. I zato se ništa neće prepustiti slučaj, a kontrole će biti rigorozne."

Nitko od gostujućih navijača neće moći ući na Maksimir bez predočenja ruske putovnice. Što bi u prijevodu značilo da niti jedan "strani" Spartakov navijač nema pošto niti dolaziti u Zagreb. Vrbanović je tu aludirao na Srbiju...

"Spartak ima nekoliko navijačkih skupina i izvan Rusije. Neke su iz nekih državama čija imena ne bih sada spominjao. Nitko od njih bez predočenja ruske putovnice neće moći ući, pa zato nemaju pošto niti dolaziti. Blagajne za gostujuće navijače otvaraju se u 18 sati, a cijena karata je 50 kuna."

Još rigorozniji tretman čeka Dinamove navijače koji namjeravaju pohoditi gostovanje u Udinama.

"Talijani imaju novi zakon o navijačima i njihove kazne i kontrole su zaista rigorozne. Dobili smo oko 1700 ulaznica za utakmicu protiv Udinesea, a karte će biti u prodaji isključivo u Zagrebu od petka, pa sve do utorka po cijeni od 15 eura. Na dan utakmice nema kupovine karata pa tako oni koji nisu kupili ulaznicu nemaju pošto ići u Italiju bez nje. Razgovarao sam s njihovim šefom policije i on me je obavijestio da se policija odlično pripremila. Od same granice, pa sve do stadiona", objašnjava Dinamov direktor.

Prodaja ulaznica za Spartak ide jadno, kao što to obično biva u posljednje vrijeme. Do danas je prodano samo nekoliko tisuća ulaznica, no Vrbanović vjeruje u žestoku pomoć s tribina koja je ovaj put neophodna.

"Pozivamo navijače na čijim smo krilima i došli do ovog uspjeha da se odazovu u što većem broju. Zaista nam je bitna njihova podrška i svaki će se glas sutra brojati."

Marko Petrak
Foto: Index
Zvijezda Fans wollten die Spartak Fans, Morgen in Zagreb, unterstuetzen doch daraus wird nichts, weil Spartak Fans um Einlass zu erhalten ihren russischen Pass vorzeigen muessen. War wohl nichts :toothy10:

P.S.Warum haben hier einige maennliche User Maenner-Fotos in der Signatur und veroeffentlichen hier Ihr Fotoalbum mit nackten Maennlichen Hintern :sad5:

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben